Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Την... πλήγωσε - Δείτε τα γκολ

Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Την... πλήγωσε - Δείτε τα γκολ

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

forest_1
Με σπουδαία εμφάνιση η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη... δύση του 2023 και έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της στην Premier League. 

H ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη προηγήθηκε  στο 64' με τον Ντομίνγκες, ισοφαρίστηκε στο 78' από τον Ράσφορντ αλλά στο 82' ο Γκιμπς-Γουάιτ της χάρισε τη νίκη!

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 


Αυτή είναι η 2η σερί νίκη με τον Νούνο Εσπέριτο Σάντο στον πάγκο της για τη Νότιγχαμ η οποία πλέον είναι στο +5 από τη ζώνη υποβιβασμού. Παράλληλα η Νότιγχαμ έδωσε τέλος σε ένα σερί 11 ηττών από τη Γιουνάιτεντ στην Premier League και την κέρδισε για πρώτη φορά μετά το 1992 στο Σίτι Γκράουντ.

O αγώνας 

Σε αντίθεση πάντως με το φινάλε που έσφυζε από αδρεναλίνη, το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν το πόδι κολλημένο στο... φρένο. Σε ένα ημίχρονο χωρίς τίποτα άξιο αναφοράς οι δυο ομάδες... ταλαιπώρησαν τη μπάλα, όμως βγήκαν πιο ορεξάτες μετά την ανάπαυλα. Μόλις στο 55΄η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άγγιξε το προβάδισμα σε κεραυνό του Νταλότ εκτός περιοχής που τράνταξε το κάθετο δοκάρι, προτού η Φόρεστ απαντήσει με το προβάδισμα.

Έπειτα από ταχύτατη ανάπτυξη με κάθετες πάσες, ο Μοντιέλ σέρβιρε στον αμαρκάριστο Ντομίνγκες στην περιοχή που με μονοκόμματο σουτ στη γωνία άφησε «άγαλμα» τον Ονάνα (64΄). Οι παίκτες του Τεν Χαγκ αναγκαστικά ανέβασαν ρυθμό και στοχοποίησαν τον - ασταθή με τα πόδια - Τέρνερ, ο οποίος γλίτωσε από λάθος μια φορά, αλλά στη δεύτερη... κάηκε! Έπειτα από κάκιστη πάσα του Αμερικανού γκολκίπερ, ο Γκαρνάτσο έκλεψε ψηλά και μοίρασε στον Ράσφορντ που με άψογο πλασέ έγραψε το 1-1 (78΄).

Η ισοφάριση έδωσε ώθηση στη Γιουνάιτεντ η οποία απείλησε στο 82΄με μακρινό σουτ του Έρικσεν που εξουδετέρωσε ο Τέρνερ, σε μια επέμβαση από την οποία γεννήθηκε το 2-1 της Φόρεστ. Οι γηπεδούχοι αφού ανάκτησαν τη μπάλα πάτησαν γκάζι στην αντεπίθεση και ο Γκιμπς Γουάιτ με πανέμορφο σουτ νίκησε τον Ονάνα έξω από την περιοχή για να δώσει ξανά τα ηνία στους γηπεδούχους.

Κι αφού ο Τέρνερ έδωσε ξανά τη λύση σε μακρινό σουτ του Μπρούνο που κόντραρε στις καθυστερήσεις, οι Reds πανηγύρισαν back-to-back νίκες για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο και έβαλαν φρένο στις ορέξεις των Κόκκινων Διάβολων που έχασαν ευκαιρία να πλησιάσουν την τετράδα.

Νότιγχαμ Φόρεστ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Τέρνερ, Μοντιέλ (74΄Ουίλιαμς), Νιακατέ, Μουρίγιο, Αϊνά (87΄Τόφολο), Γέιτς, Ντανίλο (87΄Μανγκαλά), Ελάνγκα (87΄Μπολί), Ντομίνγκες (79΄Χάντσον Οντόι), Γκιμπς-Γουάιτ, Γουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μπισάκα (90΄Ρεγκιλόν), Βαράν, Έβανς, Νταλότ, Μαϊνού (46΄ΜακΤόμινεϊ), Έρικσεν, Άντονι (54΄Ντιαλό), Μπρούνο Φερνάντες, Γκαρνάτσο, Ράσφορντ.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Μαγιορκίνης: Έχουμε υπερδιπλασιασμό των ασθενών με κορωνοϊό και τα νοσοκομεία δέχονται μεγάλη πίεση

Βρέφος... 7 κιλών γεννήθηκε στη Χιλή - Δείτε βίντεο

Ferrari: Η πώληση της χρονιάς - Αυτός ο σωρός από παλιοσίδερα πουλήθηκε για 1,8 εκατ. δολάρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης