Άγιαξ - ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα το Άμστερνταμ από 3.500 ΑΕΚτζήδες - Bίντεο

Άγιαξ - ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα το Άμστερνταμ από 3.500 ΑΕΚτζήδες - Bίντεο

Η ΑΕΚ παίζει στις 22:00 τον... τελικό με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και θέλει νίκη ή ισοπαλία για να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2024

aek_amsterdam
Είναι ματς τελικός αλλά και να μην ήταν θα βρίσκονταν εδώ κατά χιλιάδες!

Ο λόγος για τους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι εννοείται πως έχουν δώσει όλα τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους. Άλλωστε το έκαναν σε όλα τα ματς για τη φάση των ομίλων του Europa League που ολοκληρώνεται απόψε με τους νταμπλούχους να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συνέχεια.



Περισσότεροι από 3.500 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται στο Άμστερνταμ και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα σε λίγες ώρες. Ένα γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο όπως μας έχει ενημερώσει από χθες ο Αγιαξ. Έως τώρα και από χθες το βράδυ δεν έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα και οι Ενωσίτες, όπως μπορείτε να δείτε στα σχετικά βίντεο, έχουν στήσει το δικό τους, κιτρινόμαυρο πάρτι!

Από τις 16:00 ώρα Ελλάδας η πλατεία Dam και οι γύρω δρόμοι στο Άμστερνταμ έχουν ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Τώρα έχει κορυφωθεί η άφιξη των φίλων της ΑΕΚ αφού σε μια ώρα περίπου θα ξεκινήσουν για το γήπεδο του Άγιαξ προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να πετύχει το στόχο της...

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό - Ζήτησε να μπει σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων

Φλωρίδης προς ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά: Θέλατε να προστατεύσετε τους εγκληματίες! - Κάναμε το φακελάκι πλημμέλημα, παραδέχθηκε ο Πολάκης!

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση του ΙΧ με τραμ: Αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο, χτυπά πεζούς και πέφτει πάνω στο τραμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης