Ζέντλατζεκ: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της η παρουσιάστρια της κλήρωσης του Euro 2024 - Πρώην σύντροφος του Τραπ - Φωτογραφίες

Ζέντλατζεκ: Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της η παρουσιάστρια της κλήρωσης του Euro 2024 - Πρώην σύντροφος του Τραπ - Φωτογραφίες

Η Έστερ Ζέντλατζεκ δουλεύει ως δημοσιογράφος από το 2010 και έχει καλύψει και Μουντιάλ - Κόρη γνωστού Γερμανού ηθοποιού και κορίτσι του Κέβιν Τραπ το 2013

estrer

Πριν από λίγη ώρα ο ποδοσφαιρικός κόσμος έμαθε τους έξι ομίλους του Euro 2024 αφού στο Αμβούργο της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης. 

Μπορεί να έχουν αρχίσει ήδη τις αναλύσεις για το καλοκαίρι του 2024 σχετικά με τις ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση, μπορεί να γίνεται ήδη πολύ κουβέντα για τον όμιλο που περιλαμβάνει Ιταλία, Ισπανία, Αλβανία και Κροατία αλλά στην διαδικασία της κλήρωσης την παράσταση έκλεψε η Έστερ Ζέντλατζεκ. 



Η Γερμανίδα δημοσιογράφος παρουσίασε μαζί με τον Πέδρο Πίντο την κλήρωση και εντυπωσίασε με το υπέροχο και... αποκαλυπτικό φόρεμα της. Η Έστερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στη Γερμανία και έχει συνδέσει το όνομα της με το ποδόσφαιρο στη χώρα της. 


Κλείσιμο

Είναι το πρόσωπο της Bundesliga, το 2022 μαζί με τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ σχολίασε το Μουντιάλ του Κατάρ ενώ έχει δουλέψει και στο Sky Sports. Στα 38 της χρόνια η Έστερ έχει δύο παιδιά (γεννημένα το 2019 και 2021) από τον γάμο της με επιχειρηματία και ζει μόνιμα στο Μόναχο. 

eseter_122
ester_7
ester_3
ester_9
estyer_5
ester_22



Είναι κόρη του Γερμανού ηθοποιού Sven Martinek (τον γνώρισε στα 16 της χρόνια).'Εχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά και πολιτικές επιστήμες. 

Έχει ασχοληθεί και με ρεπορτάζ στίβου ενώ συμμετείχε και στο βιντεοπαιχνίδι FIFA 21. Υποστηρίζει την Χέρτα. Προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της. Της αρέσουν τα γλυκά από τα οποία απέχει για έξι μέρες και τρώει μόνο μια με μέτρο. 

Λατρεύει τον σκύλο της και στην ελεύθερη ώρα της παίζει τένις ενώ το χειμώνα πάει για σκι. 

ester_12
ester_2
ester_4
ester_1



Η Έστερ το 2013 για δέκα μήνες υπήρξε ζευγάρι με τον Κέβιν Τραπ. Εκείνη ήταν 28 και ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ και πρώην της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν 23. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και την είχαν δημοσιοποιήσει στη Bild. 

Έξι χρόνια αργότερα εκείνη παντρεύτηκε ενώ το 2018 ο Τραπ αρραβωνιάστηκε με το μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. 


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος: Μεγάλες αποκλίσεις στις προσφορές, πού θα βρούμε την χαμηλότερη τιμή ανά κιλοβατώρα

Η επόμενη μέρα για την επενδυτική βαθμίδα μετά τον Fitch - Aναβαθμίσεις «με το Α μπροστά» βάζει στόχο τώρα η Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ γιόρτασαν τα γενέθλια της σκυλίτσας τους – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης