Μαρσέιγ: Οι οπαδοί της έφτιαξαν κορεό με τον Μπομπ Μάρλεϊ και τον έβαλαν να καπνίζει την ώρα του αγώνα με τον Άγιαξ - Βίντεο

Μαρσέιγ: Οι οπαδοί της έφτιαξαν κορεό με τον Μπομπ Μάρλεϊ και τον έβαλαν να καπνίζει την ώρα του αγώνα με τον Άγιαξ - Βίντεο

Στο στόμα του ο Τζαμαϊκανός θρύλος της ρέγκε είχε ένα τσιγάρο, στην άκρη του οποίου κάποιος κρατά ένα μεγάλο λευκό καπνογόνο! 

marse
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι απίστευτα εφευρετικοί και το έδειξαν και στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άγιαξ στη Μασσαλία. 

Για τον όμιλο της ΑΕΚ η Μαρσέιγ υποδέχτηκε τον Αίαντα τον οποίο κέρδισε 4-3 και τον κράτησε στον... πάτο της βαθμολογίας! Τον αγώνα είδε μέσα σε καπνούς και σε βρισιές και ο Μπομπ Μάρλεϊ. 


Κλείσιμο

Όχι δεν αναστήθηκε ο Τζαμαϊκανός σταρ της ρέγκε αλλά οι οπαδοί της Μαρσέιγ είχαν φτιάξει ένα διαδραστικό κορεό με την μορφή του. Στο στόμα είχαν βάλει ένα τσιγάρο, στην άκρη του οποίου κάποιος κρατά ένα μεγάλο λευκό καπνογόνο! 

Έτσι κατά την διάρκεια του αγώνα ο Μάρλεϊ φαίνονταν πως κάπνισε. 

Γιατί το έκαναν; Για να αποτίσουν φόρο τιμής αλλά προφανώς και για να πικάρουν τον Άγιαξ. Η ομάδα της Ολλανδίας  έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια Μάρλεϊ, και μάλιστα λάνσαρε μια ειδική φανέλα προς τιμήν του καλλιτέχνη τη σεζόν 2021/22.

Ο Μάρλεϊ υπήρξε ποδοσφαιριστής και μεγάλος λάτρης της στρογγυλής θεάς. 


Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Μαθητής χτυπάει με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης