Οι αποστολές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναχώρησαν για τις εκτός έδρας «μάχες» τους σε Europa League και Euroleague

Οι αποστολές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αναχώρησαν για τις εκτός έδρας «μάχες» τους σε Europa League και Euroleague

Μια πολύ «πλούσια» Πέμπτη (30/11) είναι προ των πυλών για τον ελληνικό αθλητισμό και τους δύο αιώνιους αντιπάλους, με τις αποστολές των ομάδων να συναντιούνται σήμερα το πρωί κατά την αναχώρησή τους στο αεροδρόμιο

osfppao
Τόσο τα ποδοσφαιρικά, όσο και τα μπασκετικά τμήματα των δύο «αιώνιων» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχουν εκτός έδρας «μάχες» να δώσουν την Πέμπτη (30/11), με τις αποστολές των ομάδων να αναχωρούν σήμερα το πρωί (29/11) με διαφορά κάποιων λεπτών, από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται πρώτος χρονικά ρίχνεται στη «μάχη» του Europa League (19:45) και της Euroleague (20:00) με το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό τμήμα να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα της Φράιμπουργκ και Μονακό μακριά από τον Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκες» αποστολές αναχώρησαν το πρώι της Τετάρτης (29/11) από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Γερμανία και τη Γαλλία. Προηγήθηκε η αναχώρηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη Γαλλία και ακολούθηκε εκείνη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για Γερμανία.

Με μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό να περνούν μάλιστα την ίδια πύλη στην τελική τους ευθεία για αναχώρηση από την Ελλάδα.

Κλείσιμο
Εξαιρετικά γεμάτη θα είναι όμως η αυριανή ημέρα και για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν σημαντικές έκτος έδρας «δοκιμασίες» σε Euroleague και Europa League, εκτός έδρας, κόντρα στην Παρτιζάν (21:45) και τη Βιγιαρεάλ (22:00) αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναχώρησε για την Ισπανία επίσης το πρωί της Τετάρτης με διαφορά περίπου 10 λεπτών από εκείνη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης