Έρλινγκ Χάαλαντ: Αντί για τη χρυσή μπάλα, έβγαλε τη... χρυσή κάρτα και το έριξε στα ψώνια στο Παρίσι

Έρλινγκ Χάαλαντ: Αντί για τη χρυσή μπάλα, έβγαλε τη... χρυσή κάρτα και το έριξε στα ψώνια στο Παρίσι

Ο Νορβηγός μαζί με τη σύντροφο του Ισαμπέλ Γιόχανσεν, μπορεί να μην κατέκτησε την πρώτη χρυσή μπάλα της καριέρας του, αλλά εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στο Παρίσι για να ενισχύσει τη γκαρνταρόμπα του

Haaland1
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρά την εκπληκτική χρονιά που έκανε με τη Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε δεύτερος στον διαγωνισμό της χρυσής μπάλας (που κατέληξε για 8η φορά στα χέρια του Λιονέλ Μέσι) ωστόσο δεν πτοήθηκε από το γεγονός και φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη μία επιπλέον ημέρα άδειας που εξασφάλισε από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ μαζί με τη σύντροφο του γευμάτισαν στο φημισμένο εστιατόριο L' Avenue (ένα από τα πιο σικ της γαλλικής πρωτεύουσας σε απόσταση αναπνοής από την Αψίδα του Θριάμβου).

Με τον Χάαλαντ να έχει αποκαλύψει πέρσι την εξωφρενική διατροφή του (περιλαμβάνει μέχει και καρδιά αγελάδας), το γεγονός ότι πόσταρε μια πιατέλα με στρείδια από το Παρίσι, ξάφνιασε ευχάριστα.

Haaland3
Κλείσιμο


Αμέσως μετά την αποχώρηση του από το εστιατόριο, το ζευγάρι κατευθύνθηκε στα ουκ ολίγα καταστήματα γνωστών οίκων (Dior, Isabel Marant, Off-White, and Burberry) που βρίσκονται δίπλα και οι τσάντες που μετέφεραν οι συνοδοί τους έδειξαν ότι μπορεί να μην πήρε τη χρυσή μπάλα στο Παρίσι, αλλά σίγουρα χρησιμοποίησε την... χρυσή κάρτα του.

Haaland2


Εξάλλου αν κρίνουμε από τις περσινές του εξόδους όπου επέλεγε συνήθως σύνολα που παρέπεμπαν σε... πιτζάμες, σίγουρα η γκαρνταρόμπα του χρειάζονταν ανανέωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης