Ντέμης: «Η νίκη είναι του Αλμέιδα, ξέμεινε από δυνάμεις ο Παναθηναϊκός»

Ντέμης: «Η νίκη είναι του Αλμέιδα, ξέμεινε από δυνάμεις ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για το αθηναϊκό ντέρμπι στην εκπομπή του στην Nova και τόνισε πως το ματς το πήρε ο Αλμέιδα με τις επιλογές του ενώ σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μένει από δυνάμεις

s2-podosfairo
Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην εκπομπή του «Monday FC» τονίζοντας πως ο Αλμέιδα ήταν ο νικητής στο προπονητικό κομμάτι του ντέρμπι, αφού έκανε την διαφορά με τις επιλογές του, κι αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος.

Χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την απώλεια του Μάγκνουσον λόγω της ικανότητάς του να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω, κάτι που δεν μπορεί να κάνει στον ίδιο βαθμό ο Γεντβάι ενώ σχολίασε επίσης πως οι «πράσινοι» φάνηκαν να ξεμένουν από δυνάμεις.

Αποσπάσματα από όσα σχολίασε:

«Νικητής στο ντέρμπι είναι ο Αλμέιδα. Θεωρώ πως έκανε τη διαφορά, ειδικά στον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Άλλαξε τακτική, περίμενε λίγο πιο πίσω για να παίξει στις αντεπιθέσεις, κάτι που μπορεί να κάνει όπως έδειξε και στο Μπράιτον. Ο Παναθηναϊκός έμεινε από δυνάμεις και μετά το 70’ είχε δύο φάσεις με κεφαλιές, δεν είχα την αίσθηση πως μπορούσε να βάλει γκολ. Η ΑΕΚ το διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι στο τέλος, είχε αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά στο παιχνίδι της, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί. Η νίκη είναι του Αλμέιδα, έχει δέσει την ομάδα του πολύ καλά και πάντα βρίσκει τρόπους να καλύπτει τα κενά. Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ».

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν:

«Τα δύο σέντερ φορ ήταν ασταμάτητα, ο Λιβάι και ο Ιωαννίδης δεν έχασαν μονομαχία. Και οι δύο τερματοφύλακες ήταν επίσης πολύ καλοί. Ο Κάλενς μού άρεσε όπως τον είδα για πρώτη φορά, ενώ και ο Μήτογλου ήταν για άλλη μια φορά πολύ καλός. Από την άλλη αποδείχτηκε μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον, γιατί φτιάχνει παιχνίδι από πίσω και αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Γεντβάι».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης