Λας Πάλμας: Η μισή ομάδα έχασε την πτήση για Σεβίλλη γιατί... έπιναν καφέ

Λας Πάλμας: Η μισή ομάδα έχασε την πτήση για Σεβίλλη γιατί... έπιναν καφέ

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, δεκαπέντε παίκτες της Λας Πάλμας έχασαν την πτήση της ομάδας για την Ανδαλουσία και το ματς με τη Σεβίλλη, επειδή έκατσαν για καφέ και ξεχάστηκαν

Las_Palmas
Ένα τεράστιο μπέρδεμα υπήρξε το απόγευμα του Σαββάτου (16/09) στις τάξεις της Λας Πάλμας, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα δεκαεπτά μέλη της ομάδας, δεκαπέντε παίκτες και δύο μέλη του σταφ να χάσουν την πτήση για την Ανδαλουσία.

Όταν οι νησιώτες έφτασαν στο αεροδρόμιο ανακοινώθηκαν πως θα έχει καθυστέρηση η πτήση τους κι έτσι τα 17 αυτά μέλη θεώρησαν πως υπάρχει χρόνος για να πάνε να απολαύσουν τον καφέ τους. Τελικά η καθυστέρηση ήταν μικρότερη κι έτσι όταν εκείνοι πήγαν στην πύλη που έφευγε το αεροπλάνο τους, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου τους αρνήθηκαν την είσοδο κι εκείνοι ξέμειναν εκεί.

Η ομάδα αναγκάστηκε να ναυλώσει αεροπλάνο για να τους μεταφέρει στην Ανδαλουσία για το σημερινό παιχνίδι (17/09-19:30), αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Την τρομερή αυτή ιστορία εξήγησε ο Μουνίρ Ελ Χανταντί στο «El Chiringuito», που ήταν μεταξύ των παικτών που έμειναν πίσω.

Κλείσιμο


«Υπήρξε καθυστέρηση και καθίσαμε για έναν καφέ... Όταν άρχισε τελικά η επιβίβαση κανείς δεν μας ενημέρωσε, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση και έγινε ότι έγινε», είπε ο άσος της Λας Πάλμας.

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία στην πολύπαθη Μαγνησία - Νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα δύο νέοι άνθρωποι


«Λουκέτο» στην κλινική των Χανίων που ερευνάται δικαστικά για εμπόριο βρεφών και παράνομες υιοθεσίες

Αναχώρησε για τη Λιβύη το C-130 με δύο τόνους τρόφιμα και ένα τόνο φαρμακευτικού υλικού - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης