Λίβερπουλ: Μιλάει με Παρί για τον... δανεισμό του Μπαπέ

Λίβερπουλ: Μιλάει με Παρί για τον... δανεισμό του Μπαπέ

Στο κόλπο της απόκτησης του Κιλιάν Μπαπέ βάζει τη Λίβερπουλ η βρετανική «Mirror», η οποία αποκαλύπτει κινήσεις των Reds για να τον κλείσουν ως δανεικό από την Παρί

mbappe_xr
Νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ έρχεται να παρουσιάσει η «Mirror». Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του βρετανικού tabloid, η Λίβερπουλ θέλει να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί για τον μονοετή... δανεισμό του Γάλλου αστέρα.

Στο Μέρσεϊσαϊντ φαίνεται να θεωρούν πως μια προσωρινή μετακόμιση του 24χρονου στην Premier League μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για όλες τις πλευρές, καθώς οι Παριζιάνοι θα πάρουν ρευστό από το ενοίκιο αλλά και ο Μπαπέ το 2024 θα μπορεί να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnjct5typgox)

Κλείσιμο
Στο ρεπορτάζ παράλληλα θυμίζουν και τις περσινές δηλώσεις του Γάλλου, ο οποίος είχε παραδεχθεί πως είχε μιλήσει με τη Λίβερπουλ προτού τελικά αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον Μάιο του 2022.

Το γεγονός μάλιστα πως η μητέρα και μάνατζέρ του, Φαϊζά Λαμαρί, αποτελεί μεγάλη φαν των Reds συνιστά έναν ακόμα παράγοντα στο μυαλό του Μπαπέ που θα μπορούσε στο επόμενο διάστημα να κάνει την ανατροπή και να μετακομίσει για μια σεζόν στο «Ανφιλντ».

Την ίδια στιγμή βέβαια πρέπει να αναφέρουμε πως τα περισσότερα δημοσιεύματα συμφωνούν πως μοναδική επιλογή για τον 24χρονο σε περίπτωση αποχώρησης από το Παρίσι παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Αύγουστο φυσικά να αναδύεται ως ο καθοριστικός μήνας για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Σον Πεν: Από τη Μαντόνα στη Σαρλίζ Θερόν - Oι γυναίκες που «αιχμαλώτισαν» την καρδιά του

Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπία, σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Καστοριά

Καύσωνας και κλιματιστικά επιβάρυναν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης - Έως και διπλάσια τα φορτία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης