Ιμπόρα: Θα αντάλλαζα ένα τρόπαιο που έχω κερδίσει με αυτό του Conference League

Ιμπόρα: Θα αντάλλαζα ένα τρόπαιο που έχω κερδίσει με αυτό του Conference League

Για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλαγια το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και για τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Βιθέντε Ιμπόρα

Ibora
Ο Βιθέντε Ιμπόρα στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία και τη νίκη με 4-2 του Ολυμπιακού την οποία καλείται να προστατέψει στο Φάληρο κόντρα στην Άστον Βίλα.

Αν θα αντάλλαζε ένα τρόπαιο για το Conference League: «Ναι φυσικά και ναι. Δεν έχει σημασία το τι έχω κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να το γιορτάσω μαζί του»

Για τη σημασία του ματς: «Νομίζω πώς ούτε εμείς ξέρουμε πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Ούτε καν πώς θα παίξουμε εμείς. Αύριο θα μάθουμε. Ο αντίπαλος προπονητής θα έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια. Θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Εχω μάθει πολλά από τον Εμερι αλλά δεν ξεχνάω ότι για να βρεθείς σε έναν τελικό πρέπει να το επιθυμείς. Έχει σημασία εμείς να το θέλουμε περισσότερο και να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο αυτή τη στιγμή».

Κι ο πολύπειρος Ισπανός μέσος συνέχισε λέγοντας: «Η ομάδα μου πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα όπλα. Τη δίψα, την αυτοπεποίθηση, τον κόσμο και όλα αυτά τα στοιχεία. Άλλο να παρασυρθείς και άλλο να σκέφτεσαι τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να βγεις στο γήπεδο για να βάλεις πρώτος γκολ. Το θέλουμε πολύ. Τη φιλοδοξία που έχουμε για να πάμε στον τελικό. Δεν χρειάζεται να παρασυρθούμε. Είναι σημαντικό να είμαστε το ίδιο καλοί αύριο»

Τέλος ερωτηθείς για τον Έμερι τόνισε: «Δεν νομίζω πώς η εμψύχωση είναι το βασικό του στοιχείο. Περισσότερο θα κοιτάξει τις λεπτομέρειες και να προβλέψει οτιδήποτε να συμβεί στον αγώνα. Θα εστιάσει στην τακτική. Ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες. Και εμείς είμαστε ικανή ομάδα. Εκείνοι θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω από εμάς λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα».

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στο protothema.gr: Θα εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου στον Ερντογάν, «αχρείαστη η έλευση Ράμα» - Τι είπε για την ΠτΔ

Πάνω από 22.500 ιστοσελίδες του κινεζικού δικτύου απατεώνων μέσω e-shop παραμένουν ενεργές

«Ακυρώστε την απογείωση» - Περιπέτεια με αεροσκάφος Boeing 777 της British Airways στις Βερμούδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης