Η Σίτι απάντησε στις κατηγορίες από την Premier League με σαρωτικό αήττητο 22 αγώνων

Η Σίτι απάντησε στις κατηγορίες από την Premier League με σαρωτικό αήττητο 22 αγώνων

Οι κατηγορίες για περισσότερα από 100 οικονομικά αδικήματα σε βάρος της μάλλον... πείσμωσαν τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία εντός αγωνιστικού χώρου πάτησε γκάζι και «τρέχει» με αήττητο σερί 22 αγώνων, αγγίζοντας πρωτάθλημα και τελικό Champions League

manchester_city_5
Τον περασμένο Φεβρουάριο η Premier League δημοσίευσε το πόρισμα της ανεξάρτητης έρευνας που λάμβανε χώρα από το 2018, σύμφωνα με το οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες στη Μάντσεστερ Σίτι για περισσότερες από 100 οικονομικές παραβιάσεις στην εννιαετία 2009-2018.

Ήταν μια είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» στο αγγλικό και διεθνές ποδόσφαιρο, θέτοντας αυτόματα το μέλλον των Πολιτών σε κίνδυνο αφού οι ποινές σε περίπτωση καταδίκης θα μπορούσαν να αποδειχθούν εξοντωτικές.

Η κατάσταση αυτή θα ήταν ικανή να επηρεάσει κατά πολύ μια άλλη ομάδα. Όχι όμως το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, το οποίο από την ημέρα της ανακοίνωσης των κατηγοριών πάτησε αυτόματα «γκάζι» και δεν ξανακοίταξε πίσω του, δημιουργώντας ένα τρομερό σερί που διατηρείται μέχρι και τρεις εβδομάδες πριν από το τέλος της σεζόν.

Με την άνετη νίκη επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», οι Σίιτζενς διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 22 παιχνίδια, με την τελευταία ήττα να καταγράφεται στις 5 Φεβρουαρίου από την Τότεναμ (1-0). Σε αυτό το σερί, μετρούν 18 νίκες και 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, με το εμφατικό ρεκόρ τερμάτων στα 65 υπέρ και τα μόλις 13 κατά!

Κλείσιμο
Το τρομερό αυτό σερί, ίδιον του χαρακτήρα της Σίτι στην εποχή του Γκουαρδιόλα που συνηθίζει να «πετάει» στο β' μισό, φέρνει, λοιπόν, τους Γαλάζιους αγκαλιά με το πέμπτο πρωτάθλημα την τελευταία εξαετία και ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό του Champions League.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης