ΕΠΟ: «Συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού»

ΕΠΟ: «Συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού»

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνει λόγο για οργανωμένη προσπάθεια, χωρίς να αναφέρει από ποιον, προκειμένου να μη διεξαχθεί ο φετινος τελικός του Κυπέλλου

EPO3
Μετά το Πανθεσσαλικό, το ΓΣΠ (Λευκωσία), το ΟΑΚΑ και η AEL FC Arena προστέθηκε στα γήπεδα που ΔΕΝ θα φιλοξενήσουν τον πολύπαθο φετινό τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου... Σ' αυτή τη λίστα θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τα γήπεδα στις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Αυστραλία που θεωρητικά μας... περίμεναν, αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη να τους δώσουμε τη... γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το που θα γίνει ο τελικός παραμένει ένα καλό ερώτημα, ωστόσο μετά την τελευταία εξέλιξη με την έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περί ελλείψεων στο σύστημα πυρόσβεσης της "ΑΕL FC ARENA", σύμφωνα με την ΕΠΟ υπάρχει «οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης» της διεξαγωγής του.

Σε ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ουδέτερο γήπεδο, προσθέτοντας ότι «... ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Κλείσιμο
Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν».

Ειδήσεις σήμερα:

14χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι και σκότωσε 8 μαθητές και έναν φύλακα


Πατέρας στο Ίλιον έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και «έγραφε» γυμνή την 15χρονη κόρη του

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης