Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη: «Ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή, παίζουμε για την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ»

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη: «Ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή, παίζουμε για την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Super League 1

savvidis
Ο Ιβάν Σαββίδης, κατά την προσφιλή τακτική του και θέλοντας για ακόμα μια φορά να δείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των play-offs.

«Πρώτα απ´ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη.

Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι’ αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός.

Κλείσιμο
Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου».

Ειδήσεις σήμερα

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 5,5 μονάδες η «ψαλίδα» στην εκτίμηση ψήφου, στο 35% η Νέα Δημοκρατία

Αιχμή Τσίπρα για Ανδρουλάκη και πρωθυπουργό «άγνωστο Χ» - Στήριξη στον Ραγκούση

Συνομιλία Δένδια - Μπλίνκεν στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης