Τζαζ - Νετς 106-117: Ο Ίρβινγκ τράβηξε «48» και έκαψε τη Γιούτα

Τζαζ - Νετς 106-117: Ο Ίρβινγκ τράβηξε «48» και έκαψε τη Γιούτα

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έδωσε μία μοναδική παράσταση στο παρκέ της Γιούτα πιάνοντας επιδόσεις season-high (48π., 11ριμπ., 6ασ., 4κλ.) και οδήγησε τους Νετς στη νίκη επί των Τζαζ με 106-117

kyrie_irving_nets_gettyimages
Το Μπρούκλιν έμεινε αλώβητο περνώντας από τη Γιούτα και λίγο-πολύ η συνθήκη αυτή είχε ονοματεπώνυμο τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/01). Ο Καϊρί Ίρβινγκ, στην απουσία του Κέβιν Ντουράντ από το παρκέ, πήρα τα ηνία και με εξαιρετική εμφάνιση προκάλεσε το 106-117 κόντρα στους Τζαζ που έβλεπαν τον άσσο των Νετς ως άλυτο πρόβλημα.

Οι Τζαζ έκαναν καλύτερο... ράλι στο δεύτερο δωδεκάλεπτο κλείνοντας υπέρ τους το ημίχρονο, όμως οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα δυνατό μπρα ντε φερ, βρήκαν τις απαντήσεις που ήθελαν για τη νίκη μέσα από την ορμή του Ίρβινγκ. Μάλιστα, ήταν και εκείνος που έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα ευστοχώντας σε ένα ζευγάρι βολών για να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα σε μία μεγάλη βραδιά για τον ίδιο και τους Νετς.

Ο Uncle Drew κατέγραψε στη στατιστική του επίδοση season-high σε σκοράρισμα με 48 πόντους (με επίσης κορυφαίο για τη σεζόν τα 8 τρίποντα), ενώ είχε ακόμη 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα. Ο Κλάξτον ακολούθησε με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ, όσα είχε και ο Ο'Νιλ των 13 πόντων και 6 ασίστ. Στην αντίπερα όχθη, την εικόνα προσπάθησε να αλλάξει ο Κλάρκσον με 29 πόντους και 5 ασίστ συν 4 ριμπάουντ, 22 με 11 ριμπάουντ σημείωσε ο Μάρκανεν και στους 17 σταμάτησε ο Σέξτον.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επιδείνωση σήμερα με καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Έρχεται ψυχρή εισβολή

Φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα του ψευτογιατρού - Ελέγχονται οι τραπεζικοί του λογαριασμοί

Σε φυλάκιση 60 ετών καταδικάστηκε ο Λάρι Ρέι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση φοιτητών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης