Τότεναμ: Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα ο Τούχελ

Τότεναμ: Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα ο Τούχελ

Σύμφωνα με την «Evening Standard», ο Τόμας Τούχελ θα ενδιαφερόταν να κάτσει στον πάγκο της Τότεναμ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντόνιο Κόντε

26156548
Οι σχέσεις του Ιταλού τεχνικού με την διοίκηση της ομάδας δεν είναι και οι καλύτερες, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και από τις χθεσινές δηλώσεις του, όπου ουσιαστικά εξέφρασε ένα παράπονο προς την διοίκηση, ως συνέχεια ουσιαστικά του γενικού προβλήματος που έχει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, όμως η Τότεναμ διατηρεί μία οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που θελήσει να τον κρατήσει.



Αυτά τα μικρά «επεισόδια» ωστόσο που έχουν προκύψει μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή, έχουν οδηγήσει τα «σπιρούνια» να κοιτούν εναλλακτικές επιλογές σύμφωνα με το αγγλικό μέσο και μία απ' αυτές είναι ο Τόμας Τούχελ που πρόσφατα απολύθηκε από την Τσέλσι.

Ο Γερμανός τεχνικός θα έβλεπε με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Premier League και σίγουρα επρόκειται για ένα όνομα που θα ικανοποιούσε την διοίκηση των Λονδρέζων σαν αντικαταστάτης του Κόντε, σε περίπτωση που τελικά δεν συνεχίσουν την συνεργασία τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Μοσχάτο: Τρεις άγριους ξυλοδαρμούς σε 15 μέρες είχε υποστεί ο 50χρονος ασφαλιστής

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Αγοράκι 3,5 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

Μητσοτάκης: Η συζήτηση με περιπατητή και ο «χρησμός» για το ραντεβού με τις κάλπες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης