Αλ Νασρ: Στα πλάνα της και ο Μάουρο Ικάρντι

Αλ Νασρ: Στα πλάνα της και ο Μάουρο Ικάρντι

Η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» φέρνει στο στόχαστρο της Αλ Νασρ και τον επιθετικό της Γαλατάσαραϊ, Μάουρο Ικάρντι

icardi
Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αραβική ομάδα φαίνεται πως άνοιξε τον... ασκό του Αιόλου για τους ιδιοκτήτες, που ζεστάθηκαν για τα καλά με την μεγάλη τους αυτή επιτυχία και θέλουν να συνεχίσουν φέρνοντας κι άλλους μεγάλους αστέρες.

Μετά τα δημοσιεύματα για τους Σέρχιο Ράμος και Σέρχιο Μπούσκετς, οι Ιταλοί έρχονται να προσθέσουν και το όνομα του Μάουρο Ικάρντι. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως την φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στην Γαλατάσαραϊ.

Παρ' ότι στην αρχή αντιμετώπισε κάποια θέματα εξαιτίας και του χωρισμού με την σύντροφό του Γουάντα Νάρα, μετά βρήκε τα πατήματά του και σε έξι παιχνίδια με την «τσιμ μπομ» σημείωσε τέσσερα τέρματα ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ αλλάζοντας υπέρ του το υπάρχον κλίμα.

Το «tuttomercatoweb» σημειώνει πως ο παίκτης βρίσκεται σε επαφές με την Αλ Νασρ και πως υπάρχει περίπτωση να αφήσει την Τουρκία. Μάλιστα, προσθέτει στην λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων και την Νιούελς Ολντ Μπόις


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρί-Σαντάλ: Το love story με τον Παύλο και ο τοκετός στον οποίο κόντεψε να πεθάνει

Οι Αρβανίτες της Αθήνας και το όνομα της Πλάκας

Έτσι αποχαιρέτησε η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης