Αυτοκριτική από τον Σιμεόνε: «Είχαμε τέσσερις παίκτες στον τελικό του Μουντιάλ, εγώ πρέπει να βελτιωθώ»

Αυτοκριτική από τον Σιμεόνε: «Είχαμε τέσσερις παίκτες στον τελικό του Μουντιάλ, εγώ πρέπει να βελτιωθώ»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την συνέχεια της Ατλέτικο Μαδρίτης στη σεζόν

26613544
Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, μίλησε για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Έλτσε και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μετά και τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, όπου είδε πέντε παίκτες της να αγωνίζονται.

ΟΤσόλο εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση και μίλησε για διάφορα τρέχοντα θέματα των «ροχιμπλάνκος» όπως η σχέση του με τον Ζοάο Φελίξ το όνομα του οποίου βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες πολλών ομάδων.



Κλείσιμο
«Είναι μια καλή σχέση συνεργασίας, από τη δική μου πλευρά πέρα από κάποιες διαφορές που μπορεί να υπάρχουν σε ανθρώπινο επίπεδο, δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Έχουμε διαφορές, αλλά πάντα έψαχνα το καλύτερο για τον σύλλογο μέχρι την τελευταία μέρα που εγώ ή οι παίκτες που έπρεπε να κατευθύνω, είναι εκεί. Να αποσπάσω το μέγιστο από όλους μέχρι την τελευταία μέρα», ανέφερε ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον νεαρό Πορτογάλο.

«Νοιάζομαι για την ομάδα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και αν μεταδώσει αυτό που είδαμε στους πρώτους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι πολύ σημαντικό. Έχει ταλέντο, προϋποθέσεις και η ομάδα χρειάζεται τα προσόντα του», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας ένα όνομα που έχει απασχολήσει τους ερυθρόλευκους της Μαδρίτης, ο Αργεντινός κόουτς τόνισε: «Με ξέρουν, δεν μιλάω για ένα παιδί που δεν είναι στην ομάδα. Θέλω να αξιοποιήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που έχουμε».

Για τις φήμες σχετικά με πιθανή μεταγραφή του Φέλιξ: «Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση γι' αυτά που λέτε. Ζω από μέρα σε μέρα και προσπαθώ να λύσω τις καταστάσεις που πρέπει να λύσω. Θα προσπαθήσω να παίξω με τους ανθρώπους που πιστεύω ότι μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Για την άμυνα των πέντε: «Νομίζω ότι στο 5-3-2 και στο 4-4-2 υπάρχουν πολλές περισσότερες παραλλαγές. Με τις ομάδες που παίζουν με πέντε, είναι πιο άνετο να ισοφαρίζεις με μια πεντάδα. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχεις την μπάλα. Αν έχεις την μπάλα, το σύστημα δεν έχει σημασία».

Ενώ κλείνοντας βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για τα λάθη και την κακή χρονιά της ομάδας: «Βλέποντας ότι φτάσαμε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με πέντε παίκτες, τρεις εκ των οποίων έχουν παίξει πολύ, έχουμε μια σπουδαία ομάδα. Το ότι δεν δίνει αυτό που πρέπει να δώσει ευθύνεται ο προπονητής. Υπάρχουν καλοί παίκτες. Ο Ζοάο έκανε αίσθηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Καράσκο και ο Βίσελ ήταν βασικοί, έχουμε σημαντικούς παίκτες και εγώ είμαι αυτός που πρέπει να βελτιωθώ για να μπορέσουν να βελτιώσουν το επίπεδό τους στη La Liga. Ερχόμαστε από μια κανονική σε μια κακή σεζόν και αυτό δεν περνάει από ονόματα, είναι τα ίδια με την περσινή σεζόν... Ο Τρίπιερ, ο Λουίς Σουάρες λείπουν, μιλάω για τα πρωτοσέλιδα... Η βάση της πρωταθλήτριας ομάδας συνεχίζεται. Ο προπονητής είναι αυτός που αποτυγχάνει περισσότερο».

Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης