Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο θα περάσει ο Πελέ καθώς όπως ενημέρωσε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί

pele
pele_2
Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το Σάο Πάολο αναφορικά με την υγεία του Πελέ.

Όπως ενημέρωσε μέσω των social media η κόρη του Κέλι Νασιμέντο, η κατάσταση τον αναγκάζει να παραμείνει στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν».

«Τα σχέδια για Χριστούγεννα στο σπίτι έχουν ακυρωθεί. Αποφασίσαμε από κοινού με τους γιατρούς ότι, για διάφορους λόγους, θα είναι καλύτερα να μείνουμε εδώ, με όλη αυτή τη φροντίδα που μας παρέχει αυτή η νέα οικογένεια του νοσοκομείου Άλμπερ Αϊνστάιν», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Εμείς, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη στοργή που μας μεταφέρετε από τη Βραζιλία και απ' όλο τον κόσμο! Η αγάπη σας γι' αυτόν και οι προσευχές σας είναι μια τεράστια παρηγοριά γιατί ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι».

Το μυστήριο με την αναφορά περί΄«διάφορων λόγων» έλυσε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσκομείου.

«Ο Έντσον Αράντες Ντο Νασιμέτο νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας για όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία αναπνευστικής λοίμωξης, ενώ παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα λόγω νεφρικής και καρδιακής δυσλειτουργίας. Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κοινό δωμάτιο, υπό την απαραίτητη φροντίδα της ιατρικής ομάδας».

Κλείσιμο
Και τα προβλήματα με τα νεφρά και την καρδιά είναι τα νέα στοιχεία που δημιουργούν τον μεγαλύτερο προβληματισμό για την πορεία της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Qatargate: «Η Καϊλή νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της»

Θεσσαλονίκη: 29χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του

ΗΠΑ: Έμεινε άδικα 25 χρόνια στη φυλακή και δολοφονήθηκε λίγο πριν πάρει αποζημίωση εκατομμυρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης