Γκολ «ΕΛΠΙΔΑΣ» από Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γκολ «ΕΛΠΙΔΑΣ» από Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων άφησαν πριν το φιλικό παιχνίδι δώρα για τα παιδιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

5753058
Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ σημείωσαν το ομορφότερο γκολ τους πριν από τη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων πρόσφεραν τα δικά τους δώρα για τα παιδιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».


Κλείσιμο

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη των τεχνικών τιμ, τη στιγμή που έφτασαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», κατέβηκαν από τα πούλμαν με ένα δώρο ο καθένας στο χέρι για να το αφήσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο είχε στολιστεί στην είσοδο των επισήμων του γηπέδου. Το δέντρο γέμισε με δώρα για τα μικρά παιδιά από την Ελπίδα, τα οποία θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες.

5753097
5753129


Οι δύο ομάδες απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο στο πλαίσιο του αθλητισμού, αλλά είναι ένα κομμάτι προσφοράς στην κοινωνία μας, ενόψει και των εορταστικών ημερών που ακολουθούν για τα Χριστούγεννα.

5753058_5



Παράλληλα, εκτός των δύο ομάδων, στο κάλεσμα των Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Φόρεστ ανταποκρίθηκε και ο κόσμος του Θρύλου. Οι φίλαθλοι πριν από την έναρξη του αγώνα άφησαν τα δικά τους δώρα στη θύρα 25 για τα παιδιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν από τη θύρα 25 του «Γ. Καραϊσκάκης» και άφησαν από ένα δώρο, προσφέροντας από την πλευρά τους χαρά και χαμόγελα σε μικρά παιδιά, δίνοντάς τους την Ελπίδα για τη ζωή.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την Εύα Καϊλή: Σύλληψη, κράτηση ή ανάκριση;

Ρομά επιχείρησαν να εισβάλλουν στο ΑΤ Σπάτων - Έξι συλλήψεις

Η Κρίστεν Στιούαρτ επιλέχθηκε ως πρόεδρος της επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης