Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 6-0: Στον «αστερισμό» του Χάαλαντ

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 6-0: Στον «αστερισμό» του Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε τα εννέα στη φετινή Premier League

xalanta
Τελικά ήταν να μην γίνει η αρχή! Με το δεύτερο σερί χατ τρικ του, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έσπασε ό,τι ρεκόρ βρήκε στο διάβα του και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι στο εκκωφαντικό 6-0 απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, φτάνοντας τα εννιά γκολ στην Premier από μήνα... Αύγουστο. Από κοντά και ο εξαιρετικός Αλβάρες με «ντοπιέτα».

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Από την αρχή του αγώνα οι Πολίτες μπήκαν με το πόδι στο γκάζι, έριξαν προειδοποιητική βολή με τον Αλβάρες στο 6΄ και έξι λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ. Ο Φόντεν έβγαλε χαμηλή σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Χάαλαντ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Νότιγχαμ για το 1-0. Στο 23΄ο Νορβηγός πήρε και πάλι το όπλο του και με πλασέ προ κενής εστίας έφτασε τα 8 γκολ στην Premier League για να γίνει ο πρώτος στην ιστορία που πετυχαίνει τόσα από τον Αύγουστο! Οι Πολίτες συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, η Νότιγχαμ είχε παραδώσει πνεύμα από νωρίς και το 3-0 φαινόταν απλώς θέμα χρόνου.

Έτσι κι έγινε όταν στο 38΄ο ασταμάτητος Χάαλαντ ολοκλήρωσε το χατ τρικ με καρφωτή κεφαλιά και μαζί ένα... κάρο ρεκόρ. Αρχικά χρειάστηκε τα λιγότερα ματς (5) για να πετύχει δυο χατ τρικ στην ιστορία της Premier League, ενώ παράλληλα έγινε ο πιο γρήγορος ever που φτάνει τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα. Όταν λοιπόν το show του Νορβηγού τελείωσε, οι υπόλοιποι βρήκαν επιτέλους με τη σειρά τους μια ευκαιρία να αναδειχθούν.

Κλείσιμο
Στο 50΄ο Ζοάο Κανσέλο έπιασε κεραυνό έξω από την περιοχή για το 5-0 των γηπεδούχων, προτού αναλάβει δράση ο Αλβάρες. Με δυο γκολ σε 65΄και 87΄ο νεαρός φορ στάθηκε ισάξια σαν άλλος... Ρόμπιν δίπλα στον «Μπάτμαν» Χάαλαντ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει Φόρεστ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (75΄Λιούις), Ντίας, Κανσέλο (68΄Γκόμες), Ρόδρι (55΄Μαχρέζ), Μπερνάρντο Σίλβα, Γκουντογκάν, Άλβαρες, Φόντεν (55΄Πάλμερ), Χάαλαντ (69΄Ντε Μπρόινε)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Χέντερσον, Γουίλιαμς, Γουόραλ, Κουγιατέ (79΄Μπιανκόνε), ΜακΚένα, Λόντι (69΄Τόφολο), Γέιτς (69΄Κόλμπακ), Ο΄Μπράιεν, Φρόιλερ, Τζόνσον (58΄Αβονίγι), Γκιμπς Γουάιτ (58΄Ντένις)

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης