Πογκμπά: Κινδυνεύει να χάσει και το Μουντιάλ ο Γάλλος, κρίσιμη επίσκεψη σε ειδικό γιατρό

Πογκμπά: Κινδυνεύει να χάσει και το Μουντιάλ ο Γάλλος, κρίσιμη επίσκεψη σε ειδικό γιατρό

Πολύ σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Πολ Πογκμπά στο γόνατο. Ο Γάλλος διεθνής αναμένεται να επισκεφθεί έναν ειδικό γιατρό για να καθορίσουν ποιά θεραπεία θα ακολουθήσει

pogba_0
Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαγνώστηκε με ρήξη στον πλάγιο μηνίσκο στο δεξί του γόνατο, αφού έφυγε κουτσαίνοντας από την προπόνηση της Γιουβέντους στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα. Ο 29χρονος αναμενόταν να χειρουργηθεί ενώ βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες αντί να ταξιδέψει με τη Γιούβε στο υπόλοιπο της pre season περιοδείας της.

Ο διεθνής Γάλλος επέστρεψε στην Ιταλία για να δει έναν ειδικό γιατρό και να συναποφασίσουν ποια θεραπεία θα ακολουθήσει. Υπάρχουν δύο πιθανές προσεγγίσεις για τον τραυματισμό του και μια εξ' αυτών τον θέτει εκτός μέχρι κι από το Παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με τη La Gazetta dello Sport.

Η μια επιλογή θα ήταν να αφαιρέσει το κομμάτι του μηνίσκου κάτι που θα τον έθετε νοκ άουτ για 40 έως 60 ημέρες περίπου, αλλά αυτή η επέμβαση είναι κατάλληλη για νεότερους παίκτες και θα μπορούσε να επηρεάσει την κινητικότητά του. Η άλλη επιλογή θα ήταν να συρραφή στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να απαιτήσει τέσσερις έως πέντε μήνες στο περιθώριο και με το Παγκόσμιο Κύπελλο να πλησιάζει γρήγορα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, θα φαινόταν απίθανο να εμφανιστεί με τη φανέλα της Γαλλίας.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την 45χρονη που εξαφανίστηκε - Πήγε για δουλειά και χάθηκαν τα ίχνη της

Σίφνος: Μυστήριο με τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρονου - Η ιατροδικαστική θα «δείξει» τα αίτια


Μπροστά σε «ενεργειακό ναρκοπέδιο» τον χειμώνα η Ευρώπη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης