Βατούτιν για την αποβολή της ΤΣΣΚΑ από την Euroleague: «Είναι πολιτική η απόφαση»

Βατούτιν για την αποβολή της ΤΣΣΚΑ από την Euroleague: «Είναι πολιτική η απόφαση»

Το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, σχολίασε με επίσηση δήλωση την απόφαση της Euroleague να μην δεχτεί και τη νέα σεζόν την ομάδα του στη κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης  - «Οι περισσότερες ομάδες έχουν πεισθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών τους να μην αντιμετωπίσουν τους ρωσικούς συλλόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωση του 

vabb
Πριν από λίγες ώρες η Euroleague ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχτεί τις ρωσικές ομάδες και την επόμενη σεζόν στη διοργάνωση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παραμένει όμως μέτοχος της λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, με δήλωση του στο σάιτ της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση ενώ σημείωσε πως το κλαμπ της Μόσχας θα συνεχίσει να είναι μέτοχος της Euroleague.

Η δήλωση του Βατούτιν

«Η απόφαση είχε ληφθεί από τη συνεδρίαση και ήταν δύσκολο να περιμένει κάποιος κάτι διαφορετικό. Πρόκειται για μια πολιτική απόφαση. Οι περισσότερες ομάδες έχουν πεισθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών τους να μην αντιμετωπίσουν τους ρωσικούς συλλόγους. Είμαι βέβαιος πως δεν θα υπάρχουν "νικητές" από την όλη κατάσταση. Επίσης ο Ζόρντι Μπερτομέου εξήγησε πως ήταν μια πολιτική απόφαση από την οποία όλοι θα χάσουν. Η Euroleague είναι πιο δυνατή με την ΤΣΣΚΑ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ομάδα είναι σημαντική για τη διοργάνωση. Αλλά η απόφαση πάρθηκε και είναι εναντίον μας.

Είναι άσχημο το γεγονός ότι τους τελευταίους τρεις μήνες κανένας από την διοργάνωση δεν έκρινε αναγκαίο να συζητήσει μαζί μας σχετικά με αυτήν την κατάσταση. Για τις νομικές μας ενέργειες περιμένουμε τις λεπτομέρειες και την επίσημη απόφαση. Αμέσως μετά οι δικηγόροι μας θα αποφασίσουν τι ακριβώς θα κάνουμε. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μέτοχοι στην Euroleague».



Ειδήσεις σήμερα:

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε στην Κομοτηνή - Η προσοχή στραμμένη σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις

Κομπίνα «μαμούθ» από Κινέζα στον Γέρακα - Απέσπασε πάνω από €4 εκατ. από 340 επενδυτές

Παραλήρημα Μεντβέντεφ για την επίσκεψη Μακρόν, Σολτς και Ντράγκι στο Κίεβο - «Φίλοι βατράχων, λουκάνικων και σπαγγέτι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης