Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει»

O Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη ημέρα της ομάδας αλλά και για τον Έρικ Τεν Χάαγκ

25628793
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε στη σεζόν 2021-22 αφού ολοκλήρωσε στην 6η θέση στην Premier League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της χρονιάς ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε 18 γκολ σε 30 παιχνίδια και εάν δεν υπήρχε ο Πορτογάλος η ομάδα ίσως να ήταν και εκτός δεκάδας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους κόκκινους διαβόλους, αλλά και για την έλευση του Έρικ Τεν Χάαγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Για το μέλλον της Μάντσεστερ: «Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε πρωταθλήματα και τίτλους. Όπως είπα πριν κάποιες φορές παίρνει χρόνο αλλά συνεχίζω να το πιστεύω.


Κλείσιμο

Τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο. Δεν τα ακολουθώ, εκείνα με ακολουθούν, οπότε είναι καλό.Είναι ακόμα το κίνητρό μου για να συνεχίζω. Να δουλεύω σκληρά. Ακόμα αγαπάω το πάθος του παιχνιδιού. Και φυσικά η Γιουνάιτεντ και οι συμπαίκτες μου με βοηθήσαν τους εκτιμώ όλους».

Για τον νέο προπονητή, Έρικ Τεν Χάαγκ: «Του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι - όχι μόνο οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί. Του εύχομαι τα καλύτερα και ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα κερδίσουμε τρόπαια. Ξέρω ότι έκανε φανταστική δουλειά στον Άγιαξ και είναι ένας έμπειρος προπονητής, αλλά χρειάζεται να του δώσουμε χρόνο και κάποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξουν».

Για την απόφαση του να επιστρέψει: «Ήμουν χαρούμενος που επέστρεψα σε έναν σύλλογο που πραγματικά ανέβασε την καριέρα μου, οπότε ήταν απίστευτο, το συναίσθημα όταν επέστρεψα ξανά. Ήταν ωραίο να νιώσω τους οπαδούς, η ευτυχία τους ήταν μεγάλη. Ήμουν και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».



Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιωτόπουλος: Η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ κόστος αν αποτολμήσει στρατιωτική εμπλοκή

«Υπερασπιζόμαστε την Ουκρανία εδώ και 100 ημέρες», λέει ο Ζελένσκι

Η Ουκρανία καταγγέλλει την Τουρκία ότι αγοράζει τα σιτηρά που της κλέβει η Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης