Έφτασε στην Αθήνα ο Αλμέιδα

Έφτασε στην Αθήνα ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι από το βράδυ του Σαββάτου (30/4) στην Αθήνα, μαζί με τους συνεργάτες του και την Κυριακή (1/5) θα βρίσκεται στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

5581604
Σε εποχή Ματίας Αλμέιδα έχει μπει πλέον η ΑΕΚ, με τον 48χρονο Αργεντινό τεχνικό, όπως είχατε διαβάσει από χθες να αναμενόταν στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης το βράδυ του Σαββάτου (30/4) μαζί με το τιμ του.



Ο Αλμέιδα στις 20:30 έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τους συνεργάτες του και από εκεί κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν έπειτα από το πολύωρο ταξίδι τους.

Κλείσιμο


Στο αεροδρόμιο των Αθηνών ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου υποδέχθηκε τον Αργεντινό κόουτς.

Την Κυριακή (1/5) ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τον οποίο η Ένωση θα μπει στην εποχή της OPAP Arena, θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.



Παράλληλα θα «τρέξει» και ο αγωνιστικός σχεδιασμός των κιτρινόμαυρων καθώς ο Αλμέιδα έχει ολοκληρωμένη άποψη για το υλικό της ΑΕΚ και για τις ανάγκες της. Άλλωστε ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν την Ένωση...


Όσον αφορά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Αλμέιδα από την ΑΕΚ, αλλά και της επίσημης παρουσίασής του με τη συνέντευξη Τύπου και όλα τα σχετικά, είναι διαδικασίες που θα πάνε για τυπικούς λόγους με το τέλος της σεζόν.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πυραυλική επίθεση στην Οδησσό - Κατέστρεψαν το αεροδρόμιο, λένε οι Ουκρανοί

ΑΑΔΕ: 30 ερωτήσεις και απαντήσεις για το Ε1 - Χωρίς φόρο 3 στα 4 εκκαθαριστικά

Στην Ουκρανία η Αντζελίνα Τζολί - Συνομιλεί με κόσμο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης