NBA: Με Σικάγο Μπουλς οι Μιλγουόκι Μπακς στα playoff

NBA: Με Σικάγο Μπουλς οι Μιλγουόκι Μπακς στα playoff

Αν οι Μπακς αποκλείσουν τους Μπουλς, στον δεύτερο γύρο (ημιτελικά Ανατολής) θα παίξουν με τον νικητή της σειράς Σέλτικς - Νετς/Καβαλίερς

giannis_bulls
Τους Σικάγο Μπουλς θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των playoffs οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς μετά τη νίκη των Σέλτικς επί του Μέμφις τερμάτισαν στην τρίτη θέση με την ολοκλήρωση της regular season στην ανατολική περιφέρεια και οι «Ταύροι» στην έκτη θέση.

Το Μιλγουόκι θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στην σειρά με τους Μπουλς, τους οποίους οι πρωταθλητές νίκησαν και στα τέσσερα ματς στη regular season (94-90 και 126-98 εντός, 118-112 και 127-106 εκτός έδρας)

Αν τα «ελάφια» αποκλείσουν τους «ταύρους», στον δεύτερο γύρο θα παίξουν με τον νικητή της σειράς Σέλτικς - Νετς ή Καβαλίερς.

Σε περίπτωση που οι Μπακς διασταυρωθούν με τους Σέλτικς θα έχουν μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Βοστώνη ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν το πλεονέκτημα απέναντι σε Νετς ή Καβαλίερς.


Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσος στρατιώτης βίασε και σκότωσε μωρό - Σωματέμποροι δρουν στα σύνορα

Survivor: Στον τάκο ξανά ο Εμμανουήλ και οι… εκρήξεις στους μπλε – Δείτε βίντεο

Γαλλικές εκλογές: Νικητής του πρώτου γύρου ο Μακρόν με 27,4% έναντι 24,9% της Λεπέν με καταμετρημένο το 86% των εγγεγραμμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης