Super League 1, Ιωνικός-Βόλος 2-2: Ανατροπή έξι λεπτών - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Ιωνικός-Βόλος 2-2: Ανατροπή έξι λεπτών - Δείτε τα γκολ

Με σκόρερ τον Mάντζη (3', 52') ο Ιωνικός είχε στέρεο προβάδισμα νίκης, αλλά ο Βόλος ανέτρεψε τα δεδομένα σε έξι λεπτά (65' Φερνάντες, 71' πεν. Φαν Φέερτ) και πήρε ισοπαλία στη Νίκαια - Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρομέρο στο 20', ευτυχώς ανέκτησε τις αισθήσεις του

5555487
Γνωρίζοντας πως η Λαμία είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον ΟΦΗ, οι Ιωνικός και Βόλος θα λέγαμε πως κατέβηκαν χωρίς άγχος στο μεταξύ τους ματς για την 2η αγωνιστική των play out. Αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν με 2-0, οι Βολιώτες ισοφάρισαν γρήγορα και με τον έναν βαθμό που πήραν και οι δύο ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 31 βαθμούς, 10 παραπάνω από την Λαμία και οι γηπεδούχοι τους 30.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cizxj11cxlgp)


Πως κατέβηκαν οι δύο ομάδες
Ο Ιωνικός κατέβηκε στον αγώνα με τον Βόλο με 3 κεντρικούς αμυντικούς. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Χουτεσιώτης, στο κέντρο της άμυνας οι Σάντσες, Τσιγκρίνσκι και Ρομαό, με τον Βαλεριάνο να έχει την αριστερή πλευρά και τον Μύγα την δεξιά. Κάνιας, Ντάλσιο, και Άοσμαν στο κέντρο με τους Λένις και Μάντζη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο (ο Λένις λίγο πιο πίσω).

Ο Κωνσταντίνος Μπράτσος κατέβασε τον Βόλο με 4-2-3-1 και τον Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια, τους Άλχο δεξιά στα μπακ και τον Φεράρι αριστερά, με τον Γκιουλέν και Ρομέρο στα στόπερ. Μπαριέντος και Νίνης ήταν στα χαφ, μπροστά τους οι Πουρίτα, Φερνάντες και Μπαρτόλο και τον Φαν Βέερτ σέντερ φορ.

Γκολ με το «καλημέρα» για Ιωνικό
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μόλις στο 3' να ανοίξουν το σκορ. Ο Άοσμαν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάντζης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Ιωνικός συνέχιζε να πιέζει χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.

Αρχικά με τον Λένις που πέρασε και τον Κλέιμαν στο 9', αλλά ο Ρομέρο τον πρόλαβε πριν πλασάρει σε κενή εστία και στο 10' και στο 11' με τον Κλέιμαν να κερδίζει τους Άοσμαν και Λένις.

Κλείσιμο
Σοκαριστικός τραυματισμός Ρομέρο
Ο ρυθμό του αγώνα συνέχιζε να είναι γρήγορος μέχρι και το 18', όταν όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο γήπεδο πάγωσαν με τον τραυματισμό του Ρομέρο. Ο αμυντικός του Βόλου έπεσε άσχημα στο χορτάρι σε διεκδίκηση της μπάλας, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως έχασε για λίγο τις αισθήσεις του.

Τα ιατρικά επιτελεία και των δύο ομάδων έπεσαν επάνω του και ευτυχώς όλα πήγαν καλά για τον Ρομέρο ο οποίος βρήκε γρήγορα τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να κάνουν ως το τέλος του ημιχρόνου δύο ακόμα ευκαιρίες και τον Κλέιμαν να τους λέει όχι.

Άοσμαν ασίστ, Μάντζης γκολ και 2-0
Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός, ξεκίνησε και το δεύτερο, με ένα γρήγορο γκολ.

Συγκεκριμένα στο 52' ο Άοσμαν αρχικά έκανε κακό κοντρόλ, ωστόσο πήρε την μπάλα, πάσαρε στον Μάντζη που μέσα από την περιοχή πλάσαρε εξαιρετικά για το 2-0, δίνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Άμεση αντίδραση και 2-2 μέσα σε 6 λεπτά
Οι φιλοξενούμενοι όμως όχι απλά δεν κατέθεσαν τα όπλα, αλλά μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Αρχικά στο 65' ο Φερνάντες με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χουτεσιώτη μειώνοντας σε 2-1 και βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 71' οι Βολιώτες ισοφάρισαν με πέναλτι του Φαν Βέερτ. Ένα πέναλτι που έκανε ο Μύγας, με τον δεξί μπακ του Ιωνικού να βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς να καταφέρουν με το 2-2 να μένει ως το τέλος, αφήνοντας όπως αναφέραμε και τους δύο ευχαριστημένους μετά την ήττα της Λαμίας από τον ΟΦΗ.

MVP: Θα βάλουμε τον Μάντζη καθώς ήταν ο παίκτης που σκόραρε δύο φορές και συνολικά ταλαιπώρησε την άμυνα του Βόλου.

Στο ύψος του: Θα βάζαμε τον Άοσμαν αν κέρδιζε ο Ιωνικός, αλλά με το 2-2 αξίζει να μπει ένας παίκτης του Βόλου, που φυσικά θα είναι ο Φερνάντες μόνο και μόνο για την γκολάρε που έβαλε.

Αδύναμος κρίκος: Θα βάζαμε συνολικά την άμυνα του Ιωνικού που μέσα σε 6 λεπτά δέχθηκε 2 γκολ με το 2-0 να γίνεται 2-2.

Η «γκάφα»: Ανήκει στον Μύγα ο οποίος πέφτοντας σήκωσε το χέρι με τον Γκορτσίλα να δίνει το πέναλτι με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 2-2.

Το «στραγάλι»: Ο Γκορτσίλας δεν είχε δύσκολο έργο. Στην μία φάση που χρειάστηκε να επέμβει έκανε σωστά, καθώς ο Μύγας σήκωσε παραπάνω το χέρι του την ώρα που ήταν στο έδαφος δίνοντας το πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο (76' Κιάκος), Λένις (84' Βαλέντε, 90'+3 Τσιριγώτης), Άοσμαν (76' Πλατέλλας), Μάντζης (76' Τουράμ).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο (25' λ. τρ. Ρινέρ), Μπαριέντος, Νίνης (55' Μεταξάς), Πουρίτα (55' Ρεγκατέν), Φερνάντες, Μπαρτόλο (77' Ροσέρο), Φαν Βέερτ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - «Φως στο τούνελ»: Ανατριχιαστικό μήνυμα on air, «Νικολούλη ψόφα!»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτή είναι η δεύτερη ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα - Δείτε την τοξικολογική εξέταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης