Πέλικανς-Λέικερς 116-108: «Ανάσα» play in η Νέα Ορλεάνη, σε δύσκολη θέση οι «Λιμνάνθρωποι»

Πέλικανς-Λέικερς 116-108: «Ανάσα» play in η Νέα Ορλεάνη, σε δύσκολη θέση οι «Λιμνάνθρωποι»

Στην επιστροφή του Μπράντον Ίνγκραμ στην ενεργό δράση, οι Πέλικανς επικράτησαν των Λέικερς με 116-108 και έκαναν ακόμη ένα βήμα για τη συμμετοχή τους στο play in tournament

pelicans
Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης κατάφερε να προσπεράσει τους Λέικερς στην κατάταξη του ΝΒΑ και να τους... ρίξει στην 10η θέση της Δύσης!

Με πέντε ματς να υπολείπονται έως το τέλος της regular season, οι «Λιμνάνθρωποι» μπήκαν σε πολύ δύσκολη θέση καθώς «έπεσαν» στο 31-43 και οι Σπερς που βρίσκονται στην 11η θέση και περιμένουν πώς και πώς τα στραβοπατήματα των Λέικερς έχουν 30-44. Κάτι που αναμένεται να «φουντώσει» τη μάχη για τις δύο τελευταίες θέσεις του Play in και την ομάδα του Λος Άντζελες να μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες!

Στο παιχνίδι της Νέας Ορλεάνης, τα φώτα είχαν στραφεί στον Μπράντον Ίνγκραμ ο οποίος επέστρεψε ύστερα από απουσία 10 αγώνων και είχε 26 πόντους με 10/15 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6/7 βολές, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Τρέι Μέρφι ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε άλλους 21 πόντους με 4/7 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Βαλαντσιούνας (19π., 12ριμπ.) και Μακ Κόλουμ (18π., 6ασ.)

Για λογαριασμό των Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 39 πόντους έχοντας 7/14 δίποντα, 7/13 τρίποντα, 4/6 βολές, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ ωστόσο έχει σημάνει... συναγερμός μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ο Μαλίκ Μονκ ακολούθησε με 23 πόντους, ενώ ο Ουέστμπρουκ σημείωσε 18 πόντους με 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης