Super Bowl LVI: Το μοναδικό ραπ Halftime Show και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα – Δείτε βίντεο

Super Bowl LVI: Το μοναδικό ραπ Halftime Show και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα – Δείτε βίντεο

Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar και 50 Cent… απογείωσαν τον τελικό του NFL – Μοναδικές ερμηνείες από  Μίκυ Γκάιτον,  Jhené Aiko και Ντουέιν Τζόνσον – Σόου και από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ

000_32234ZH
Αναμφίβολα, το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα events κάθε χρονιάς στις ΗΠΑ. Μάλιστα, το φετινό ανάμεσα στους Λος Άντζελες Ραμς και τους Σινσινάτι Μπένγκαλς στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια τα ξημερώματα της Δευτέρας,  το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το Super Bowl των αουτσάιντερ,  είχε στόχο να γράψει ιστορία.

Οι Rams νίκησαν με 23-20 τους Bengals και σήκωσαν το τρόπαιο μέσα στο... σπίτι τους, όμως αυτό που σίγουρα έκανε τη διαφορά ήταν το Halftime Show, στο οποίο για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί πέντε θρύλοι της hip-hop και ραπ μουσικής σκηνής: οι Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg και τον Kendrick Lamar.  

Συνολικά μεταξύ τους οι πέντε καλλιτέχνες έχουν 43 βραβεία Γκράμι και 22 άλμπουμ που έφτασαν στην κορυφή του billboard, όμως περισσότερο από τους αριθμούς αυτό που θέλησε να πετύχει το NFL, ήταν να παρουσιάσει ένα αμιγώς χιπ χοπ -ραπ  σόου εν μέσω μιας ακόμα κρίσης σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζει φυλετικά ζητήματα.

Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige & Kendrick Lamar FULL Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show


Ωστόσο στη σκηνή δεν ανέβηκαν μόνο 5 ράπερ.  Υπήρχε και 6ος που έκανε την εμφάνισή του και αποθεώθηκε.  Ο λόγος για τον 50 Cent, ο οποίος δεν είχε ανακοινωθεί και  αποτέλεσε ακόμα μια έκπληξη της βραδιάς.



Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που η Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα χρησιμοποιήθηκε σε ένα σόου ημιχρόνου στο Super Bowl, με τους κωφούς ράπερ Sean Forbes και Warren Snipe, να αναλαμβάνουν αυτόν τον ρόλο.

Κλείσιμο


Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έσπευσε να χαρακτηρίσει το φετινό Halftime Show ως το καλύτερο που έχει δει.



Με τον 37χρονο άσο των Λος Αντζελες Λέικερς έδειξαν να συμφωνούν αρκετοί.





Oι τελετές πριν τον αγώνα

Η διαφορά στο φετινό Super Bowl ξεκίνησε από την αρχή και το "The Star-Spangled Banner", το οποίο τραγούδησε η Μίκυ Γκάιτον, η οποία έγινε η πρώτη μαύρη τραγουδίστρια της κάντρι που ερμηνεύει τον εθνικό ύμνο στο παιχνίδι.

Mickey Guyton Sings the National Anthem at Super Bowl LVI


Η Jhené Aiko ερμήνευσε το « America the Beautiful ».

Jhené Aiko Sings America the Beautiful at Super Bowl LVI


Η Mary Mary , συνοδευόμενη από την Ορχήστρα Νέων του Λος Άντζελες, τραγούδησε το " Lift Every Voice and Sing ", ενώ ο παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής Zedd ανέλαβε να... ζεστάνει τις δυο ομάδες πριν από το παιχνίδι.



Πριν την έναρξη την παρουσίαση των Λος Άντζελες Ραμς και Σινσινάτι Μπένγκαλς έκανε ο ηθοποιός Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον.



Αυτά ήταν τα επίγεια σόου, καθώς η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ φρόντισε να δώσει το δικό της σόου στους αιθέρες με έναν σχηματισμό 5 αεροπλάνων από τις ομάδες επίδειξης της USAF Air Combat Combat , που περιελάβανε ένα A-10 Thunderbolt II , ένα F-16 Fighting Falcon , έναF-22 Raptor και ένα F-35 Lightning II καθώς και ένα P-51 Mustang.






Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Κυψέλη: Οι ισχυρισμοί της σύγχρονης «Μήδειας» που δεν έπεισαν και ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης

Δολοφονία Άλκη: «Κλειδί» τα ευρήματα του DNA - Μπαράζ λουκέτων σε συνδέσμους οπαδών

Προφυλακίστηκαν 4 από τους 7 κατηγορούμενους για το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης