Δολοφονία Άλκη: Στο φιλικό του ΑΟ Καβάλας με την Δόξα Δράμας θα δώσει το «παρών» ο πατέρας του 19χρονου

Δολοφονία Άλκη: Στο φιλικό του ΑΟ Καβάλας με την Δόξα Δράμας θα δώσει το «παρών» ο πατέρας του 19χρονου

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη θέλει να στείλει ηχηρό μήνυμα υπερ της συμφιλίωσης και κατά της βίας

5501410
Σε μια προσπάθεια να κάνει πράξη την επιθυμία που εξέφρασε αμέσως μετά τη δολοφονία του γιού του για το γεφύρωμα των σχέσεων μεταξύ των ομάδων και την εξάλειψη της βίας μεταξύ των οπαδών, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, θα δώσει το παρών αύριο Πέμπτη στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του ΑΟ Καβάλας με τη Δόξα Δράμας (15.00), η οποία θα διεξαχθεί στο «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα υπερ της συμφιλίωσης και κατά της βίας.

«Είναι αλήθεια ότι μίλησα μαζί του τηλεφωνικά και ο ίδιος εκδήλωσε το ενδιαφέρον, θεώρησε σωστό να παραβρεθεί, διότι κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και τα ευχολόγια και να περάσουμε στις πράξεις. Διότι, πολλοί το είπαν, λίγοι το πράττουν όπως εμείς αύριο» τονίζει στο GRTimes, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο οποίος είχε και την αρχική ιδέα για τη διεξαγωγή του φιλικού την οποία μετέφερε στον ομόλογό του στη Δράμα, Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ.

«Αν μη τι άλλο, η παρουσία του είναι συγκινητική και μας τιμά απεριόριστα. Θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο σε μια πρωτοβουλία που είχε ως αρχικό στόχο να αποτίνει φόρο τιμής στον Άλκη, τόσο από τους Καβαλιώτες, όσο και από τους Δραμινούς και ταυτόχρονα να αποτελέσει την προμετωπίδα, έτσι ώστε να εξαλειφθούν ανάλογα γεγονότα στα μέλλον. Μια απαρχή, ώστε να γιγαντωθεί το κίνημα κατά της βίας, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα βρει συνεχιστές» προσθέτει ο κ. Πολίτης.

«Αύριο θα παραβρεθώ στον αγώνα που θα γίνει στη μνήμη του γιου μου. Θα πάω στο φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, καθώς οι φίλαθλοι των δύο ομάδων - της Καβάλας και της Δράμας - θα ενωθούν και εμείς θα είμαστε εκεί» δήλωσε ο Αριστείδης Καμπανός στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα είναι διάρκειας 45 λεπτών στον οποίο δεν αποκλείεται να λάβουν μέρος (έστω και για λίγο οι δύο αντιπεριφερειάρχες) ενώ στο γήπεδο εκτός από τις ακαδημίες των δύο ομάδων αναμένεται να παραβρεθούν και αντιπροσωπείες Παλαιμάχων.


Πηγή: grtimes.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης