Μανωλάς για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το τρίποντο»

Μανωλάς για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το τρίποντο»

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό αλλά και για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά

MANOLAS
Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (16/1, 19:30, Cosmote Sport 1) στη Λεωφόρο μίλησε ο Κώστας Μανωλάς

Ο διεθνής αμυντικός που επέστρεψε τον Δεκέμβριο στην ομάδα του Πειραιά δήλωσε ότι περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι στοχεύοντας στο τρίποντο ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα και το περιμένω με ανυπομονησία. Ευελπιστούμε να εμφανίσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις πόντους»

Για τον κορωνοϊό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με αγωνία εάν υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και γενικά όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Κλείσιμο
Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: « Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό». 


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας: Φόρος εισοδήματος σε οκτώ δόσεις, η πρώτη δόση από τον Ιούλιο

«Άνανδρα σκουλήκια ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης», υποστηρίζει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης