Πρόεδρος της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα για το απευθείας φάουλ: «Πώς το έβαλες αυτό;»

Πρόεδρος της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα για το απευθείας φάουλ: «Πώς το έβαλες αυτό;»

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν «μάσησε» ούτε στον αμυντικό της Φενέρ που είχε ξαπλώσει πίσω από το τείχος κι ευστόχησε απευθείας με συρτή εκτέλεση, ένα γκολ που έκανε μέχρι και τον πρόεδρο της Τράμπζονσπορ να απορεί

bakaaa
Το ντέρμπι κορυφής στην Τουρκία ήταν υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής έδωσε συνέχεια στην απίθανη χρονιά που διανύει με την Τράμπζονσπορ σκοράροντας και τα δύο γκολ της ανατροπής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με το γκολ της ισοφάρισης να προκαλεί... απορία στους φίλους της ομάδας του, μέχρι και στον πρόεδρο της ομάδας, Αχμέτ Αγκάογλου.

Στο 25' ο «Μπάκα» έφερε το ματς στα ίσα με συρτή εκτέλεση φάουλ, με τον κίπερ της Φενέρ να μη μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, όμως, είναι ότι πίσω από το τείχος είχε ξαπλώσει ο Οσάγι-Σάμουελ, αλλά παρ' όλα αυτά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων κατάφερε να ευστοχήσει.

Το γκολ αυτό έτυχε της αποθέωσης και των συγχαρητηρίων από τον πρόεδρο του κλαμπ της Τραπεζούντας, ο οποίος του δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μπράβο σου, απορώ πώς το έβαλες με παίκτη στο έδαφος, για άλλη μια φορά σκόραρες» και τον Μπακασέτα να απαντά: «Θεώρησα ότι ήταν πιο λογικό να εκτελέσω χαμηλά από να τη στείλω ψηλά πάνω από το τείχος».

Θυμηθείτε το πανέξυπνο χτύπημα του «Μπάκα»:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης