Εξαγορά της Νιούκαστλ από τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας: Με Γκριεζμάν... προπονητή και 134 εκατ. για τον Εμπαπέ!

Εξαγορά της Νιούκαστλ από τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας: Με Γκριεζμάν... προπονητή και 134 εκατ. για τον Εμπαπέ!

Στο μέλλον... έβλεπε ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος είχε αναλάβει τη Νιούκαστλ στο Football Manager κατακτώντας πέντε τίτλους και ολοκληρώνοντας μεταγραφές μεγατόνων όπως αυτή του Κιλιάν Εμπαπέ έναντι 134 εκατομμυρίων ευρώ

Mbappe-griezman_2
Μόνο στην εικονική πραγματικότητα θα μπορούσαν να κάνουν ανάλογα όνειρα οι οπαδοί των «καρακαξών» όλα τα προηγούμενα χρόνια, διατηρώντας επί σειρά ετών την ελπίδα πως κάποια στιγμή ο Μάικ Άσλεϊ θα πουλήσει τον σύλλογο για να τον «ελευθερώσει» και να μην καταλήξει σαν την μισητή αντίπαλο, Σάντερλαντ, που είχε βυθιστεί στα χρέη και είχε οδηγηθεί στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες (όπου παραμένει) εξαιτίας της γενικότερης κακοδιαχείρισης.

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου τα όνειρά τους πήραν σάρκα και οστά και μάλιστα με το παραπάνω, αφού πλέον η Νιούκαστλ έγινε ο πιο πλούσιος ποδοσφαιρικός σύλλογος του πλανήτη μετά την εξαγορά ύψους 300 εκατομμυρίων λιρών από επενδυτικό fund με επικεφαλής ενός εκ των πλουσιότερων Σαουδαράβων, τον πρίγκιπα Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν, διάδοχο του θρόνου των Σαούντ.

Μετά την έγκριση της Πρέμιερ Λιγκ για το deal, οι οπαδοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να το πανηγυρίσουν ελπίζοντας ότι από του χρόνου κιόλας θα δουν με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας παίκτες υψηλού επιπέδου. Αυτό άλλωστε «θέλουν» και τα περισσότερα σχετικά memes στο ίντερνετ μετά το άκουσμα της είδησης, με τους χρήστες του διαδικτύου να «ντύνουν» στα ασπρόμαυρα ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κιλιάν Εμπαπέ και άλλοι.

Για τον τελευταίο θα μοιάζει με... οικεία εμπειρία, μιας και σύμφωνα με βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram η εθνική ομάδα της Γαλλίας, ο Γκριεζμάν είχε ξεκινήσει save στο Football Manager ως τεχνικός της Νιούκαστλ, κατακτώντας πέντε τίτλους μέχρι το 2027 και υπογράφοντας τον Εμπαπέ έναντι 134 εκατομμυρίων ευρώ.

«Πέντε τίτλοι. Τι προπονητάρα είμαι. Είμαι ανάμεσα στους θρύλους των προπονητών του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ουσμάν πες τους κι εσύ», αναφέρει στο βιντεάκι ο Γκριεζμάν και στην συνέχεια απευθύνεται στον Εμπαπέ λέγοντάς του: «Σε πήρα για λογαριασμό της Νιούκαστλ, πλήρωσα 134 εκατομμύρια για σένα».

«Για ποιον; Για τη Νιούκαστλ; Δεν έχει και πολλή ζέστη εκεί, έτσι δεν είναι;» αποκρίνεται ο στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν, μαρτυρώντας ίσως τον πιο... σημαντικό λόγο που θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο για το εάν πάρει μεταγραφή στις όχθες του ποταμού Τάιν εφόσον κινηθεί για τα δικαιώματά του ο νέος ιδιοκτήτης, που είναι το υπ' αριθμόν δύο ισχυρότερο πρόσωπο της Σαουδικής Αραβίας καθώς επίσης διάδοχος του θρόνου.

Δείτε το βίντεο:



Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για θέρμανση και ρεύμα: Διπλασιάζεται η επιδότηση - Τι θα ανακοινωθεί σήμερα

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Πέρασε από Θεσσαλονίκη - Πού θα χτυπήσει σήμερα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα αντιμέτωπη με δικαστές και ενόρκους - Τι θα πει στην απολογία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης