Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή Κολυμβητηρίου

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή Κολυμβητηρίου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακηρύχτηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή δικού του κολυμβητηρίου

sef-50
Το δικό τους κολυμβητήριο στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, με δύο πισίνες ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι». Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ανακηρύχθηκε ο ίδιος ανάδοχος για την εκμίσθωση του έργου.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες, καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικοί χώροι. Η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος. Ο ανάδοχος είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ο οποίος και κατέθεσε πληρέστατο φάκελο!

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, Μιχάλη Κουντούρη:

«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ. Τα καλύτερα έρχονται».

sef-1
sef-2
Κλείσιμο


Το μήνυμά της προέδρου του ΣΕΦ, Χριστίνας Τσιλιγκίρη:

«Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό. Το Σ.Ε.Φ αρωγός στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Πειραιά #ToSEFAllazei

Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κεντρου Υδατινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ».

Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό. Το Σ.Ε.Φ αρωγός στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Πειραιά #ToSEFAllazei Repost ...

Posted by Χριστίνα Τσιλιγκίρη / Christina Tsiligkiri on Friday, September 24, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

Όλες οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα: Τέλος οι ποινές-«χάδια», μετά τα 18 χρόνια οι αποφυλακίσεις ισοβιτών

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Την «αθωώνει» από τη φυλακή ο σύντροφός της

«Παραπονιέται» η σύζυγος του Χακίμι: «Κάναμε σεξ μόνο... 6,5 φορές τον τελευταίο μήνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης