«Παραπονιέται» η σύζυγος του Χακίμι: «Κάναμε σεξ μόνο... 6,5 φορές τον τελευταίο μήνα»

«Παραπονιέται» η σύζυγος του Χακίμι: «Κάναμε σεξ μόνο... 6,5 φορές τον τελευταίο μήνα»

Δυσαρεστημένη με το επιβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ασράφ Χακίμι στην Παρί εμφανίστηκε η εντυπωσιακή, κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του, Χίμπα Αμπούκ

hakimi_wife
Ο Ασράφ Χακίμι ήταν ο παίκτης που αντικατέστησε τον Λιονέλ Μέσι στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν, όπου και σημειώθηκε το επεισόδιο μεταξύ του Αργεντινού άσου με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ωστόσο το όνομα του πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ώρες στα διεθνή Μέσα, εξαιτίας των... πικάντικων αποκαλύψεων της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, την ώρα που εκείνος έδινε με δύο γκολ τη νίκη στην Παρί κόντρα στη Μετς, η πανέμορφη ηθοποιός, Χίμπα Αμπούκ, καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «La Resistencia» σχολίαζε σε σχετική ερώτηση πως «θα είμαι ειλικρινής. Δεν βλέπω πολύ τον Ασράφ τελευταία. Κάναμε σεξ 6,5 φορές τον τελευταίο μήνα».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής Νταβίντ Μπρονκάνο δεν δίστασε να τη ρωτήσει πόσες φορές έχουν συνευρεθεί τον τελευταίο μήνα, με την Αμπούκ να απαντάει:

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου… Δεν έχω δει και πάρα πολύ τον σύντροφό μου τον περασμένο μήνα. Είμαι άνθρωπος της κυριολεξίας… για να κάνω τη σούμα… 6,5!».


LA RESISTENCIA - Entrevista a Hiba Abouk | #LaResistencia 22.09.2021


Κλείσιμο
Η 33χρονη με καταγωγή από την Τυνησία που έχει χαρακτηριστεί ως «η ομορφότερη ηθοποιός του κόσμου», έγινε γνωστή από το ρόλο της Φατιμά στη δημοφιλή ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Principe, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στο γνωστό σίριαλ «Madres».

hiba1






Γεννημένη στη Μαδρίτη, είναι η νεότερη από τέσσερα αδέλφια της οικογένεις, λατρεύει το φλαμένκο, ενώ πέραν της εξωτικής της παρουσίας, διαθέτει και ευρεία γλωσσομάθεια καθώς μιλά, Ισπανικά, Αραβικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.


Hiba Abouk, en ¡HOLA!: 'Está siendo la época más bonita de mi vida'




Το ερωτευμένο ζευγάρι που βρίσκεται σε σχέση από το 2018, απέκτησε πριν από μερικούς το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε να συμπληρώσει την ήδη ευτυχισμένη τους ζωή.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε συντήρηση ικανότητας αλεξιπτωτιστή-υποβρύχιου καταστροφέα

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Διπλή ασθενής δόνηση 2,8 Ρίχτερ στη Θήβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης