Στην Ελλάδα ο Πέρι: «Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»
O Kέντρικ Πέριέφτασε στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού και έδειξε την χαρά του για τη νέα σελίδα της καριέρας του
Μετά τον Τζεχάιβ Φλόιντ, έφτασε στην Αθήνα και ο Κέντρικ Πέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε πως είναι χαρούμενος που θα παίξει σε μια σπουδαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ ανυπομονεί να βιώσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ όπως είπε.
Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην άφιξη του:
«Αισθάνομαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσω προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης με τεράστια παράδοση αλλά και σε αυτήν την υπέροχη πόλη, την Αθήνα», τόνισε και συνέχισε: «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω δουλειά με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Πιστεύω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι πραγματικά πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό. Θα είναι η πρώτη μου στη Euroleague και ανυπομονώ να ξεκινήσει ώστε να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει εισπράξει από τους φίλους του Παναθηναϊκού:«Έχω ήδη δεχθεί πολλή αγάπη από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω των social media και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Νιώθω ευγνώμων και ανυπομονώ να τους δω από κοντά στο γήπεδο ώστε να βιώσω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς