Ολυμπιακοί Αγώνες, Κυρίδου – Μπούρμπου: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κυρίδου – Μπούρμπου: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε»

Οι δύο Ελληνίδες κωπηλάτριες δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους για την τεράστια επιτυχία τους να προκριθούν ως πρώτες από την ημιτελική σειρά τους στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στη δίκωπο

Kyridou_Bourbou11
Πανευτυχείς για την μεγάλη τους επιτυχία οι Μαρίδα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου. Μετά την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό της δικώπου και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου με τα χαμόγελα να πεισσεύουν.

Το ελληνικό δίδυμο μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε πως έχει ήδη πετύχει τον στόχο του και ότι στον τελικό θα πάνε για το μετάλλιο, αλλά πλέον χωρίς κανένα άγχος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd4l4p2h3sg1-sf)


«Ξεκινήσαμε πίσω στην κούρσα. Ο καιρός μας δυσκόλεψε, αλλά είχαμε στόχο την τριάδα για να μπούμε τελικό. Στα τελευταία 500 μέτρα άρχισα να δίνω όση ενέργεια είχα και έγινε… χαμός. Είπα ότι δεν θα βγει μέχρι να ξοδέψεις και την τελευταία σταγόνα ενέργειας» ανέφερε αρχικά η Κυρίδου με εμφανή τον ενθουσιασμό, τον οποίο είχε περίσσιο και η Μπούρμπου.

«Ακούγοντας την Μαρία και με αυτή την τρέλα που έχουμε, μας έδωσε τόση ενέργεια και θετική αύρα που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα» πρόσθεσε από την πλευρά της.

Κλείσιμο
«Ονειρο αυτό που ζούμε»
Τα δύο κορίτσια αναφέρθηκαν στο… παρασκήνιο των τελευταίων μέτρων και το τι φώναζαν η μία στην άλλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd4gm6n0u95l-sf)


«Όταν μπήκαμε στα τελευταία μέτρα φώναζα ότι μπαίνουμε μπροστά και φτάνουμε. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε» πρόσθεσαν και αναφέρθηκαν στον αυριανό (03:30) τελικό.

«Να μπούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Προφανώς και θέλουμε ένα μετάλλιο όπως ο κάθε αθλητής» σχολίασε η Κυρίδου, ενώ από την πλευρά της η Μπούρμπου τόνισε:

«Είμαι κατενθουσιασμένη με αυτό που πετύχαμε. Είμαστε στην εξάδα και έχουμε πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Ελπίζω να είναι το ίδιο… άσχημος ο καιρός όπως και σήμερα».

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 03:30 στον οποίο εκτός της Ελλάδας και της Νέας Ζηλανδίας, προκρίθηκαν και οι Βρετανία, Καναδάς, Ρωσία και Ισπανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης