ΑΕΚ: Έτοιμη για Αραούχο, καθυστερεί η ανακοίνωση λόγω Λας Πάλμας - Μπόκα

ΑΕΚ: Έτοιμη για Αραούχο, καθυστερεί η ανακοίνωση λόγω Λας Πάλμας - Μπόκα

Η ΑΕΚ έχει τελειώσει με όλα τα διαδικαστικά για την ανακοίνωση της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο, η οποία καθυστερεί λόγω των λεπτομερειών μεταξύ Λας Πάλμας και Μπόκα Τζούνιορς για το 20% του παίκτη

sergioaerodromio
Μόνο η ανακοίνωση απομένει από πλευράς ΑΕΚ για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο αυτή καθυστερεί λόγω των λεπτομερειών που πρέπει να διευθετήσουν Λας Πάλμας και Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Αραούχο έχει ολοκληρώσει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει τελειώσει με όλα τα διαδικαστικά για να ανακοινώσει τον 29χρονο Αργεντινό επιθετικό. Όμως, μεταξύ της Λας Πάλμας και της Μπόκα θα πρέπει να ρυθμιστεί και το ζήτημα που έχει να κάνει με το 20% του παίκτη που ανήκει στον αργεντίνικο σύλλογο.

Άνθρωποι της Λας Πάλμας αργά το απόγευμα της Πέμπτης (15/7) μετέφεραν στην ΑΕΚ πως ακόμα αυτή η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, με συνέπεια ο ισπανικός σύλλογος να μην είναι σε θέση να ανακοινώσει πρώτος την πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ανακοίνωση από τη μεριά της Ένωσης.

Συνεπώς η ΑΕΚ βρίσκεται απλά σε αναμονή και είναι έτοιμη για τις ανακοινώσεις όταν διευθετηθεί οριστικά το τυπικό θέμα μεταξύ της Λας Πάλμας και της Μπόκα. Έτσι είναι πιθανό η επισημοποίηση της απόκτησης του Αραούχο από την ΑΕΚ να μην γίνει σήμερα τελικά, αλλά να πάει για Παρασκευή (16/7) καθώς είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τους κιτρινόμαυρους.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου

Ηλιούπολη – Δικηγόρος 19χρονης: Πιθανόν και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας

Κορωνοϊός: Έρχεται αύξηση άνευ προηγουμένου στα κρούσματα – Δυσοίωνες προβλέψεις από τους ειδικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης