ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ένωσης ο Μελισσανίδης για τις υπογραφές με Αραούχο

ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ένωσης ο Μελισσανίδης για τις υπογραφές με Αραούχο

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος... έσπασε τα κοντέρ στα εργομετρικά

araouxooo
Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ καθώς ο Αργεντινός φορ ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ιατρικό Κέντρο.

Από εκεί κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να πέσουν οι υπογραφές. Το αφεντικό της Ένωσης ήθελε να καλωσορίσει τον «Τσίνο» και να δώσει το «παρών» τη στιγμή των ανακοινώσεων της επιστροφής του Αραούχο στην ομάδα, αλλά και να έχει συνάντηση με τα στελέχη του συλλόγου για όλα τα ζητήματα που «τρέχουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί στο Ιατρικό Κέντρο έπαθαν... πλάκα με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Αραούχο, την οποία και χαρακτήριζαν καλύτερη από κάθε άλλη φορά! Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός ήταν... Ταύρος στις εξετάσεις του δείχνοντας ότι από πλευράς κιλών, ποσοστού λίπους και συνολικής εικόνας είναι στα καλύτερά του.

Τόσο τα εργομετρικά όσο και οι μετρήσεις του Αραούχο ήταν σε εξαιρετικά επίπεδα, κάτι άλλωστε που οφείλεται και στο γεγονός ότι ο ίδιος δούλεψε πάρα πολύ σε ατομικό επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να έρθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου

Ηλιούπολη – Δικηγόρος 19χρονης: Πιθανόν και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας

Κορωνοϊός: Έρχεται αύξηση άνευ προηγουμένου στα κρούσματα – Δυσοίωνες προβλέψεις από τους ειδικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης