ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ένωσης ο Μελισσανίδης για τις υπογραφές με Αραούχο
Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις με τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος... έσπασε τα κοντέρ στα εργομετρικά
Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ καθώς ο Αργεντινός φορ ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ιατρικό Κέντρο.
Από εκεί κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να πέσουν οι υπογραφές. Το αφεντικό της Ένωσης ήθελε να καλωσορίσει τον «Τσίνο» και να δώσει το «παρών» τη στιγμή των ανακοινώσεων της επιστροφής του Αραούχο στην ομάδα, αλλά και να έχει συνάντηση με τα στελέχη του συλλόγου για όλα τα ζητήματα που «τρέχουν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί στο Ιατρικό Κέντρο έπαθαν... πλάκα με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Αραούχο, την οποία και χαρακτήριζαν καλύτερη από κάθε άλλη φορά! Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός ήταν... Ταύρος στις εξετάσεις του δείχνοντας ότι από πλευράς κιλών, ποσοστού λίπους και συνολικής εικόνας είναι στα καλύτερά του.
Τόσο τα εργομετρικά όσο και οι μετρήσεις του Αραούχο ήταν σε εξαιρετικά επίπεδα, κάτι άλλωστε που οφείλεται και στο γεγονός ότι ο ίδιος δούλεψε πάρα πολύ σε ατομικό επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να έρθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.