Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι ο Κίνγκσλεϊ Κόμαν

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι ο Κίνγκσλεϊ Κόμαν

Ο Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός και η  Μπαγερν Μονάχου διέκοψαν τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του

043_dpa-pa_141889834
Ο Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός Κίνγκσλεϊ Κομάν και η Μπάγερν Μονάχου διέκοψαν προς το παρόν τις συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίο του με αποτέλεσμα να «ανοίξει» η όρεξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι για την απόκτησή του. Πάντως ο 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να αποτελεί βασικό γρανάζι των Βαυαρών οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν με ένα νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την Mirror οι συζητήσεις έχουν μπει στον «πάγο» καθώς ο Γάλλος ζητάει τον ουρανό με τα άστρα έτσι ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Είναι ενδεικτικό ότι ο μάνατζερ του Κόμαν, Πίνι Ζάχαβι, ζήτησε από την Μπάγερν το συμβόλαιο του πελάτη του να είναι αυξημένο κατά 6,9 εκατ. λίρες. 

Μάλιστα ο Ζάχαβι ζητάει αυτό το ποσό μιας και ο Λερόι Σανέ που αποκτήθηκε πέρυσι από την Μάντσεστερ Σίτι λαμβάνει 18 εκατ. τον χρόνο. Ο Ισραηλινός ατζέντης αποφάσισε να ακολουθήσει αυτή την τακτική καθώς ο πελάτης του σύμφωνα με τους αριθμούς είχε καλύτερα στατιστικά από τον Γερμανό συμπαίκτη του. Από την πλευρά της η Μπάγερν προσφέρει στον Κομάν ένα συμβόλαιο με ελαφρώς αυξημένες αποδοχές και κάπου εκεί η επικοινωνία των δύο πλευρών μπήκε στον «πάγο». 

Από την άλλη πλευρά τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της - ήδη παρακολουθεί τον Τζέισον Σάντσο -όσο και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις έτσι ώστε να κινηθούν αναλόγως. 



Ειδήσεις σήμερα:

Από το Σάββατο μουσική στην εστίαση - Χωρίς ωράριο από Ιούλιο

Self test: Τι αλλάζει από τις 19 Ιουνίου - Στον «χορό» τα σούπερ μάρκετ

Τομ Χιλ: Ο 25χρονος Βρετανός κόουτς που οδήγησε τη Σάκκαρη στις «4» του Roland Garros
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης