Bundesliga, Μπάγερν-Γκλάντμπαχ 6-0: Οι Βαυαροί τη Σαλατιέρα, ο Λέβα για το ρεκόρ - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Μπάγερν-Γκλάντμπαχ 6-0: Οι Βαυαροί τη Σαλατιέρα, ο Λέβα για το ρεκόρ - Δείτε τα γκολ

Η Μπάγερν κατέκτησε για 30ή φορά την Bundesliga, διέλυσε 6-0 την Γκλάντμπαχ και ο Λεβαντόφσκι με το χατ τρικ του έφτασε στο -1 από το απόλυτο ρεκόρ σκοαρίσματος του Γκερντ Μίλερ

bayern_sane
Δεν χρειαζόταν καν να παίξει με την Γκλάντμπαχ. Λίγο νωρίτερα, η Ντόρτμουντ είχε νικήσει τη Λειψία και είχε χρίσει την Μπάγερν πρωταθλήτρια για 30η φορά στην Bundesliga (31η συνολικά). Οι Βαυαροί όμως ήθελαν να το γιορτάσουν με στιλ και διέλυσαν 6-0 τα Πουλάρια, που όπως το πήγαν στον β γύρο, θα μείνουν και εκτός Ευρώπης γενικά. Ωστόσο, εκτός του τίτλου, τρομερά σημαντικό είναι κι αυτό που πάει να σκαρώσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει φτάσει τα 39 γκολ στο πρωτάθλημα. Εάν βάλει άλλα δύο δηλαδή, θα ξεπεράσει το αιώνιο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ (40 γκολ).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb8306j0pmih-sf)


Ο Λέβα ξεκίνησε ιδανικά το απόγευμά του, βάζοντας στο 2' το πιο γρήγορο τέρμα του ever στο πρωτάθλημα. Θα ακολουθούσε ένα υπέροχο αεροπλανικό του για το 3-0 (34'), ενώ ενδιάμεσα (23') θα έβρισκε δίχτυα και ο Μίλερ. Το διαγώνιο του Κομάν (44') και το πλασέ του Σανέ (86') θα ολοκλήρωναν την εξάρα. Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτά, ο Λέβα θα έβαζε με πέναλτι (65') το 39ο γκολ του και τώρα απομένουν δύο αγωνιστικές, για να γράψει το όνομα του με τα πιο χρυσά γράμματα στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Ερναντές, Μπόατενγκ (71' Χάβι Μαρτίνεθ), Παβάρ, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα (60' Γκορέτσκα, 70' Νιανζού), Κομάν (60' Σανέ), Μίλερ, Μουσιάλα (60' Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Λάινερ, Μπενσεμπαϊνί (69' Βεντ), Ζακάρια, Νόιχαουζ, Λαζάρο (46' Βολφ), Χόφμαν (69' Στιντλ), Εμπολό, Τιράμ (46' Πλεά).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Τα έξι ακριβότερα διαζύγια δισεκατομμυριούχων: Από τον Τζεφ Μπέζος στον Έλον Μάσκ και τον Μπιλ Γκέιτς

Η Χάλι Μπέρι... τίγρης: Η σέξι πόζα που ανεβάζει... πυρετό! - Δείτε τη φωτογραφία

Η Μπάρτσα κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Champions League κι ο Μέσι... γλεντάει σε κορωνοπάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης