Μπόλονι: «Θα περιμένουμε για Μαουρίσιο - Με το ίδιο πνεύμα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Μπόλονι: «Θα περιμένουμε για Μαουρίσιο - Με το ίδιο πνεύμα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για την επιστροφή του Μαουρίσιο, αλλά όχι και βέβαιος ότι θα είναι αρκετά έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσει με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι - Τι είπε για το ντέρμπι της Λεωφόρου

bolonii
Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Μαουρίσιο παραδέχθηκε ο Λάζλο Μπόλονι. Μιλώντας στη NOVA ενόψει ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος δήλωσε χαρούμενος που ο Βραζιλιάνος αποθεραπεύτηκε, αλλά τόνισε ότι θα κριθεί αύριο το αν θα προλάβει το ντέρμπι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cadf8p220ecx-sf)


Όσο για το ματς, τόνισε ότι το «τριφύλλι» πρέπει να πάει με οδηγό το ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να έχει το ίδιο μαχητικό πνεύμα για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι:

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Ξέρετε ότι είχαμε μια περίοδο αρκετά εύθραυστη με τραυματισμούς παικτών. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι άλλοι όχι ακόμα. Αλλά ζούμε με αυτό».

Για το αν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο: «Ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ο Μαουρίσιο είναι αυτός που πήγε καλύτερα η αποθεραπεία του. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε πραγματικά την ετοιμότητά του».

Για το αν έχει ως οδηγό το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Οι εικόνες μιας προηγούμενης επιτυχίας παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Αλλά κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο.

Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Πληγώσαμε ήδη μια φορά τον εγωισμό του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει ένα κίνητρο για τη ρεβάνς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε χαρούμενοι και μετά από αυτό το παιχνίδι».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Ιεράπετρα: «Δεν έχω συνέλθει από το σοκ της απόπειρας βιασμού» λέει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Πέθανε ο Λάζαρος Αγγέλου - Ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Κρούσμα αφρικανικής μετάλλαξης σε 12χρονο μαθητή στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης