Champions League, Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι Άγγλοι το προβάδισμα, οι Ισπανοί το έκαναν και πέρσι στο Νησί

Champions League, Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι Άγγλοι το προβάδισμα, οι Ισπανοί το έκαναν και πέρσι στο Νησί

Το 1-0 στον πρώτο αγώνα στο Βουκουρέστι χρίζει τους μπλε ως φαβορί, με τους «ροχιμπλάνκος» να επιδιώκουν να πετύχουν στο Λονδίνο ότι είχαν καταφέρει πέρσι και στο Λίβερπουλ

giroud
Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 1) στο «Στάνφορντ Μπριτζ» στο Λονδίνο με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

Οι μπλε του Λονδίνου χάρη στο ανάποδο ψαλίδι του Ζιρού στο 68ο λεπτό του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος« στο Βουκουρέστι κρατάνε την τύχη και την πρόκριση στα πόδια τους.



Η Τσέλσι που συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς ήττα στην Πρεμιερ Λιγκ με τα 12 εξ αυτών με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της διατηρείται στην 4η θέση του Αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ με τη νίκη επί της Ατλέτικο έφτασε τους 7 αγώνες δίχως ήττα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Επίσης στις 12 προηγούμενες περιπτώσεις που νίκησε εκτός έδρας σε νοκ άουτ ευρωπαϊκή διοργάνωση μέτρησε ισάριθμες προκρίσεις. Ωστόσο στο Champions League οι μπλε τις τελευταίες 4 φορές που βρέθηκαν στις «16» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στη διοργάνωση.


Κλείσιμο


Από τον αγώνα με την Ατλέτικο θα απουσιάσουν ο Ζορζίνιο και ο Μάουντ, ενώ εκτός είναι και οι Τιάγκο Σίλβα και Εϊμπραχαμ.

Ο 47χρονος Γερμανός τεχνικός των Λονδρέζων αναμένεται να παρατάξει με 3-4-2-1 τους Μεντί – Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν – Χάντσον-Οντόι, Καντέ, Κόβασιτς, Τσίλγουελ – Χάβερτς, Βέρνερ – Ζιρού





Σε ότι αφορά την Ισπανική ομάδα η οποία στην La Liga παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με την Μπαρτσελόνα στο -4 και τη Ρεάλ στο -6 το θετικό είναι ότι ξεπεράστηκαν τα διάφορα προβλήματα με κορωνοϊό, τιμωρίες και τραυματισμούς.




Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που πέρσι σε ανάλογη φάση της διοργάνωσης, αλλά με το 1-0 υπέρ της, πήγε στο «Ανφιλντ» και απέκλεισε τη Λίβερπουλ με νίκη 3-2 στην παράταση, θα παρατάξει την ομάδα του σε 4-4-2 με τους Ομπλακ – Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο (Λόντι) – Γιορέντε, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο – Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες



Ειδήσεις σήμερα

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα -Ολυμπιακός οι ημιτελικοί

Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει στην Εθνική Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια

Δείτε τα γκολ του Champions League: Στους «8» Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης