Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το επίσημο λογότυπο του «Έτους Wembley»

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το επίσημο λογότυπο του «Έτους Wembley»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε το logo που θα πλαισιώσει όλες τις δραστηριότητες για την επέτειο των 50 ετών από την μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία του 1971!

PAO-Logo1
Τα… αποκαλυπτήρια του λογότυπου που θα πλαισιώσει όλες τις δραστηριότητες για την επέτειο των 50 ετών από την πορεία του Παναθηναϊκού έως τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών έκανε σήμερα η «πράσινη» ΠΑΕ!

PAO-Logo2


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Κλείσιμο
«Με αθρόα συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το λογότυπο του «Έτους Wembley»!

Μετά από μια δύσκολη διαδικασία λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, επιλέχθηκε το λογότυπο που φιλοτέχνησε ο Πέτρος Μπάλτας, ο οποίος είναι και ο νικητής του διαγωνισμού!

PAO-Logo3


Σε αυτό αποτυπώνεται με σύγχρονη ματιά το έμβλημα του συλλόγου μας, το Τριφύλλι, ο αριθμός «50» όσα και τα χρόνια που συμπληρώνονται εφέτος από την κορυφαία πορεία ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, και βέβαια η λεκτική αποτύπωση «1971-2021 Wembley».

Το «Έτος Wembley» αποκτά από σήμερα το δικό του λογότυπο σε πράσινο, αλλά και παραλλαγές σε λευκό και χρυσό. Το συγκεκριμένο λογότυπο θα «ντύσει» όλες τις περαιτέρω ενέργειες στο πλαίσιο της τιμής της προσπάθειας εκείνης της ομάδας και βέβαια θα δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης