Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται και πάλι ο Αμρ Ουάρντα.
Για τον Αιγύπτιο υπάρχει ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί και πάλι μετά το εξαιρετικό πρωτάθλημα που πραγματοποιεί με τονΒόλο και ήδη ο παίκτης είναι στην Τούμπα για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τυπικά ο παίκτης είχε πάει ως ελεύθερος στον Βόλο, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, αλλά ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς είχαν τον πρώτο λόγο για το μέλλον του.
Πλέον, απομένει το οριστικό της επιστροφής του 28χρονου στον ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει «ανάψει» το πράσινο φως για την απόκτησή του.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.