ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Με επιστροφές και πίστη

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Με επιστροφές και πίστη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

kostas-sloukas-olympiacos-piraeus-eb20
Η 12η αγωνιστική της Euroleague είναι γεγονός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:00, NS1). Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το τελευταίο «δύσκολο» παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια, έχουν πλέον τους παίκτες τους υγιείς και τους περισσότερους ετοιμοπόλεμους. 

Μοναδική απώλεια είναι ο Χάρισον, που δεν ταξίδεψε με τους συμπαίκτες του, αλλά οι υπόλοιποι τέθηκαν στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και μια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ μέσα στην Μόσχα, θα βοηθήσει σίγουρα βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά.

Απέναντι, η ρωσική ομάδα η οποία είναι σε εκπληκτική κατάσταση και πάει από την μία νίκη στην άλλη. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δείχνει την δυναμική της στην φετινή Euroleague, έχει εξαιρετικό υλικό και βγάζει την ποιότητα της στο παρκέ. Η Ρεάλ Μαδρίτης την δυσκόλεψε στο προηγούμενο ματς, αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει και σίγουρα θα ήθελε να συνεχίσει το ίδιο δυνατά.

Πάντως, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα έχει την ευκαιρία να δει καλούς φίλους, αφού είναι η πρώτη φορά που θα έρθει αντιμέτωπος, με την ομάδα που ανδρώθηκε στην Ευρώπη.

gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης