ΠΑΟ: Πήραν τα κομπιουτεράκια και ελπίζουν για τίτλο

ΠΑΟ: Πήραν τα κομπιουτεράκια και ελπίζουν για τίτλο

Από το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή ξεκινάει την αντεπίθεσή του ο Παναθηναϊκός ο οποίος περιμένει να εκμεταλλευτεί πιθανόν στραβοπάτημα των ερυθρολεύκων στη Θεσσαλονίκη για να πάει στο Καραϊσκάκης για να τα δώσει όλα.

ΠΑΟ: Πήραν τα κομπιουτεράκια και ελπίζουν για τίτλο
Από το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή ξεκινάει την αντεπίθεσή του ο Παναθηναϊκός ο οποίος περιμένει να εκμεταλλευτεί πιθανόν στραβοπάτημα των ερυθρολεύκων στη Θεσσαλονίκη για να πάει στο Καραϊσκάκης για να τα δώσει όλα. Στον Παναθηναϊκό κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διότι πρέπει να αποφύγουν πιθανή γκέλα.

Στον Παναθηναϊκό, θεωρούν πως ακόμη και με ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι «αιωνίων», μπορούν να ελπίζουν, παρά το γεγονός πως τρεις γκέλες σε οχτώ παιχνίδια για τον Ολυμπιακό είναι κάτι δύσκολο. Οι πράσινοι θεωρούν ότι εάν κερδίσουν τους ερυθρόλευκους και με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες έχουν δύο εξόδους στη Θεσσαλονίκη τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός έχει να πάει στη γειτονική Νέα Σμύρνη με αντίπαλο έναν Πανιώνιο, ο οποίος καίγεται για βαθμούς. Ενδεικτικό είναι πως και ο Παναθηναϊκός έχασε έδαφος στην έδρα των «κυανέρυθρων». Επίσης, υπάρχει και το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ, που είναι ικανή να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε έδρα. Τέλος, την προτελευταία αγωνιστική οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη, μια έδρα που δεν λογίζεται στις εύκολες…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης