Ο ΠΑΟΚψάχνεται για τη θέση του Νο1, ειδικά στην περίπτωση που παραχωρηθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους «ασπρόμαυρους» να επιχειρούν να φέρουν στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο, Λούκας Πέρι της Σάο Πάολο
Η Σάο Πάολοφέρεται να αρνήθηκε την πρόταση δανεισμού (με οψιόν αγοράς) από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λούκας Πέρι. Παρότι δεν έχει θέση στο βασικό σχήμα των «τρικολόρ», ο 22χρονος διεθνής με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας θεωρείται ένας τερματοφύλακας με μεγάλες δυνατότητες λόγω της ηλικίας και της παρουσίας του στην πρώτη ομάδα.
Τον Ιούλιο η Εβερτον είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Πέρι, που μέσα στο 2019 είχε παραχωρηθεί δανεικός για πέντε μήνες στην Κρύσταλ Πάλας.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.