Έρευνα για τα επεισόδια στον αγώνα της Παναχαϊκής

Έρευνα για τα επεισόδια στον αγώνα της Παναχαϊκής

Τα επεισόδια καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, καθώς και ο σύλλογος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Έρευνα για τα επεισόδια στον αγώνα της Παναχαϊκής
Μήνυση κατά του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξη Κούγια, για εξύβριση και απειλή κατέθεσε αξιωματικός της Αστυνομίας, ενώ ξεκίνησε έρευνα από την Αστυνομική διεύθυνση για όσα έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο, μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο.

Στο μεταξύ τα επεισόδια καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, καθώς και ο σύλλογος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να εκφράσω, με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο, την καταδίκη, την οργή και τον αποτροπιασμό μου για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα, τόσο στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου όσο και έξω από το γήπεδο.

Τα επεισόδια, οι αθλιότητες και οι τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία, όσοι δε πρωτοστατούν σε τέτοιες συμπεριφορές είναι αυτονόητο ότι είναι υπόλογοι και θα πρέπει να λογοδοτούν στα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας μας.

Θέλω, τέλος, να εκφράσω την ειλικρινή μου συμπαράσταση στα θύματα των επιθέσεων, με την βεβαιότητα ότι οι υπαίτιοι των επεισοδίων δεν θα μείνουν ατιμώρητοι για τις πράξεις τους».
Κλείσιμο

Από την πλευρά της η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής εξέδωσε ανακοίνωση και απευθυνόμενη προς τον Αλέξη Κούγια τονίζει μεταξύ άλλων:

«Τα όσα έγιναν δεν αρμόζουν στο ήθος του συνόλου των πατρινών φιλάθλων και στην ιστορία της ΠΓΕ. Είναι δική σας η ποδοσφαιρική ομάδα και κανείς δεν μπορεί να σας την αφαιρέσει με το ζόρι, όμως το όνομα Παναχαϊκή ανήκει στην πόλη μας και τους φιλάθλους της. Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η τακτική σας αυτή είναι ορθή, τότε φροντίστε να ακολουθήσετε την προτροπή του προπονητή σας και να πάρετε την ομάδα, να της αλλάξετε πόλη και κυρίως να της αλλάξετε το όνομα Παναχαϊκή, και να μας αφήσετε εμάς ήσυχους να χαιρόμαστε την μιζέρια μας, όπως είπατε».

Ο σύλλογος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, αφού τονίζει ότι «τα όσα έγιναν δεν αρμόζουν στα 120 χρόνια ιστορίας της ομάδας, της πόλης μας και του πολιτισμού μας» προσθέτει: «Το Δ.Σ. Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής θεωρεί υποχρέωση του να καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα γεγονότα που έγιναν μετά το πέρας του αγώνα με τον Ασπρόπυργο. Καλούμε τις Εισαγγελικές αρχές και την Αστυνομία να βρουν τους υπεύθυνους που προκάλεσαν τα επεισόδια και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία τους. Πρέπει να καταλάβουν όλοι τελικά σε ποια ομάδα βρίσκονται και να συμπεριφέρονται ανάλογα.». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης