Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σάκοτα για λόγους υγείας

Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σάκοτα για λόγους υγείας

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Ντράγκαν Σάκοτα, αναμένεται να ανακοινώσει ο Ερυθρός Αστέρας, σύμφωνα με την σερβική «Kurir»

dragan
Η σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώθηκε οριστικά χθες (27/05), καθώς μετά την Ευρωλίγκα, τα… ρολά έπεσαν λόγω πανδημίας και στην Αδριατική Λίγκα.

Έτσι, η σερβική ομάδα που εξασφάλισε έπειτα από απόφαση της Ευρωλίγκας θέση στην διοργάνωση και τη νέα σεζόν, έχει αρχίσει σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της. Ασφαλώς, το πρώτο θέμα που θέλησαν οι διοικούντες να ξεκαθαρίσουν, είναι αυτό του προπονητή. Ο Ντράγκαν Σάκοτα, ανέλαβε μεσούσης της σεζόν την τεχνική ηγεσία και στο συμβόλαιό του, υπήρχε οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Παρότι τα αποτελέσματα βελτιώθηκαν σημαντικά υπό την καθοδήγησή του, πάρθηκε από κοινού η απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους, κυρίως λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο 68χρονος προπονητής. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της «Kurir», που αναφέρει πως οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και αποφάσισαν να «χωρίσουν».

Έτσι, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με το όνομα του πρώην προπονητή της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αποχώρησε από τη Μπάγερν Μονάχου, να είναι σε περίοπτη θέση στην λίστα.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Mundo Deportivo: «Συμφώνησε με Μπαρτσελόνα ο Καλάθης - Ισχυρός ανταγωνισμός από Ολυμπιακό»

Σφοδρή επίθεση Γιαννακόπουλου σε Μπερτομέου

Super League 1: Αυτό είναι το πρόγραμμα των play off και των play out


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης