ΝΔ για την υπόθεση Πετσίτη: «Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;»

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά, επισημαίνει η Πειραιώς

nea-dimokratia-ean
Απαντήσεις στην υπόθεση Πετσίτη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό εξακολουθεί να ζητά επισταμένως η Νέα Δημοκρατία, με καθημερινές ανακοινώσεις για το θέμα αυτό.

Η Πειραιώς επισημαίνει μάλιστα ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν πλέον ανοιχτά τις δικαιολογίες του Νίκου Παππά και όπως χαρακτηριστικά λέει, «κρατούν αποστάσεις ασφαλείας», αναφέροντας τους Τζανακόπουλο, Σκουρλέτη, Μουζάλα και Παπαδόπουλο.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων», γράφει ακόμα στην ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και καταλήγει: «Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά. Μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξιώνει το αυτονόητο: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων.

Τα ερωτήματα είναι πια αμείλικτα για τον κ. Τσίπρα: Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης